Kármentesítés és barnamezős beruházások

A rovat kizárólagos támogatója

Dátum: 2019. május 14. - 2019. május 15.

Helyszín: Budapest

URL: Kármentesítés és barnamezős beruházások konferencia weboldal

Email cím: kszgysz@kszgysz.hu

A Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetségének Kármentesítés és Kárelhárítás Munkacsoportja 1999 óta minden második évben sikeres szakmai konferenciát szervez a kármentesítés szakterületi eredményeinek és kihívásainak bemutatására, a legfrissebb kutatás-fejlesztési eredmények és szakmai tapasztalatok megosztására és a következő időszakban elérhető finanszírozási források megismerésére.

A 2019. évre tervezett konferencia lehetőséget biztosít a legfrissebb kutatás-fejlesztési eredmények, a legújabb technológiai megoldások, az újabban ismertté vált szennyezőanyagok mérés és mintavételi módszereinek az elhagyott, szennyeződött ipari területek, a környezeti és egészségügyi kockázatok felmérési eredményeinek, bemutatására. Hazai és nemzetközi esettanulmányokon keresztül kerülnek ismertetésre a szennyezett területek környezeti kármentesítésének, a barnamezős területek rehabilitálásának aktuális kihívásai és eredményei.
A konferencián a helyzetfeltárást és a kivitelezést végző szakmai szervezetek, szakértők és vállalkozások, a tudomány jeles képviselői mellett a szennyezett területekkel rendelkező vállalatok és állami szereplők, hatósági és jogalkotási szakemberek is részt vesznek.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás