A rovat kizárólagos támogatója

Káli vízvédelmi beruházás Ünnepélyes Alapcső Letétel

Dátum: 2012. április 04.

Helyszín: Kál, Szent István tér 2.

A „Káli szennyvízelvezetési agglomeráció csatornázása és szennyvíztisztítása” elnevezésű projekt építési munkálatainak kezdetét jelző Ünnepélyes Alapcső Letétel és az azt követő sajtótájékoztató.

Tisztelt Szerkesztőség!

2012. április 4-én Heves megye egyik legnagyobb európai uniós beruházásának sikerét ünnepli hat település – Kál, Kompolt, Kápolna, Tófalu, Aldebrő és Feldebrő-, amikor sor kerül a Káli Kistérség szennyvízrendszerének kiépítését hivatalosan is elindító Alapcső Letételre. Az eseményt követően az összes településen megkezdődnek a kivitelezési munkálatok, melynek során egy év alatt a térségben mintegy 4 ezer ingatlant csatlakoztatnak a 70 kilométernyi főcsatornát és 30 kilométernyi leágazást magában foglaló rendszerhez.

Ezúton hívjuk meg Önöket az építés kezdetét jelző Ünnepélyes Alapcső Letételre és az azt követő sajtótájékoztatóra, melynek keretében – mutatva a beruházás mind regionális, mind országos jelentőségét – a projektgazda Káli Szennyvízelvezetési Önkormányzati Társulás vezetősége mellett ünnepi beszédet mond Dr. Illés Zoltán, a Vidékfejlesztési Minisztérium környezetügyért felelős államtitkára, valamint Herman István, a térség országgyűlési képviselője. Emellett tiszteletét teszi Horváth László, a Heves Megyei Kormányhivatal
kormánymegbízottja.

Az eseményen számítunk az Önök megtisztelő jelenlétére is, hiszen a térség jelentős beruházása nem jöhetett volna létre a legfontosabb médiumok munkája és támogatása nélkül.

Időpont: 2012. április 4, 10.30 (regisztráció: 10.00-től)
Helyszín: 3350 Kál, Szent István tér 2. (A Polgármesteri Hivatal és az Egészségház előtti tér)

Részvételi szándékukat kérjük, az alábbi címen jelezzék:
Kónya Klára
Tel: +36 1 780-5213
Mobil:+36 30 348-9099
E-mail: klara.konya@lounge.hu

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás