Sajtó háttérbeszélgetés Prof. Jeronim Capaldoval a transzatlanti szabadkereskedelmi egyezmény várható gazdasági hatásairól

Dátum: 2016. április 25.

Helyszín: Budapest IX., Ráday u. 18 – Erkel u. 15

Április 25 hétfő délután előadást tart Budapesten Dr. Jeronim Capaldo, közgazdász, az amerikai Tufts Egyetem és a Nemzetközi Munkaügyi Szervezet (ILO) szakértője, az EU és az Egyesült Államok között formálódó szabadkereskedelmi egyezményről (TTIP) készített az egyetlen független gazdasági hatástanulmány szerzője. Capaldo budapesti látogatását kihasználva sajtó háttér beszélgetést szervezünk,

amelyen az amerikai előadó mellett részt vesz a délutáni előadás házigazdája, Pogátsa Zoltán közgazdász, a Nyugat-Magyarországi Egyetem docense is.
A sajtó háttérbeszélgetést követően lehetőség nyílik interjú készítésére Jeronim Capaldoval. Szeretettel várjuk a sajtó képviselőit!

Jeromin Capaldo "A Transzatlanti Kereskedelmi és Befektetési Partnerség: Széthullás, munkanélküliség és instabilitás Európában" c. tanulmányának magyar nyelvű összefoglalója innen tölthető le:

A teljes angol nyelvű tanulmány
A sajtóbeszélgetés időpontja: 2016. április 25., hétfő 13 óra
Helyszíne: DocuArt kávézó (Budapest IX., Ráday u. 18 – Erkel u. 15.; bejárat az Erkel utcából.)

Az esti előadás címe: "A Transzatlanti Szabadkereskedelmi Megállapodás (TTIP) várható gazdasági hatásai" Helyszín: Sapientia Szerzetesi Hittudományi Főiskola díszterme, Budapest, Piarista köz 1.  Április 25 hétfő  18.00 (az előadás angol nyelvű tolmácsolással) Szervező: Nyugat-Magyarországi Egyetem Közgazdaságtudományi Kar Közgazdász Klubja.

Tisztelettel: Ladányi-Benedikt Ildikó kommunikációs munkatárs 06/70-391-47-64 ladanyi.ildiko@mtvsz.hu

Magyar Természetvédők Szövetsége Friends of the Earth Hungary H-1091 Budapest, Üllői út 91/b Tel: +36-1-216-7297

Szövetségben a természetért! Legyen Ön is a Föld Barátja, támogassa jövedelem adója 1%-ával a Magyar Természetvédők Szövetségét! Adószámunk: 19014654-2-43