A rovat kizárólagos támogatója

Fűts okosan! Kampánnyitó konferencia

Dátum: 2016. október 20.

Helyszín: 1223 Budapest, Nagytétényi út 190

2016. október 20-án, az OKTF Nemzeti Hulladékgazdálkodási Igazgatóság, a Herman Ottó Intézet és a Földművelésügyi Minisztérium társszervezésében útjára bocsátjuk a 2016. évi „Fűts okosan!” kampányt, mely megnyitó rendezvényét összekapcsoltuk egy szakmai konferenciával.

A „Fűts okosan!” komplex szemléletformáló kampány célja, összhangban a PM10 ágazatközi intézkedési programmal, hogy felhívja a lakosság figyelmét egyes szilárd tüzelőanyagok használatának veszélyeire és káros hatásaira, valamint alternatívaként elérhetővé tegyen minden olyan információt, amely a helyes fűtési technikát ismerteti és segíti elő.

A szakmai konferencián bemutatásra kerülnek a tüzelőanyagok kereskedelmére vonatkozó előírások, ismertetjük a helytelen tüzelés műszaki, egészségügyi kockázatait, a helyes tűzrakás módját, a különböző tüzelőberendezések jellemzőit, fejlődését és a jövőbeni Európai Uniós és hazai jogszabályi követelményeket. Szó lesz a tüzelőberendezések környezetbarát működtetésének feltételeiről és az égéskör megfelelő működéséhez szükséges részletekről is.

A konferencia helyszíne:
Herman Ottó Konferencia Központ, 1223 Budapest, Nagytétényi út 190.
A rendezvényen a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.
Bővebb információ: http://www.hoi.hu/futsokosan

 

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás