A rovat kizárólagos támogatója

TTIP és CETA: Az utolsó szög a vidék koporsójában?

Dátum: 2016. december 05.

Helyszín: Budapest IX., Ráday u. 18

Az Institute for Agriculture and Trade Policy, a Magyar Természetvédők Szövetsége és a Védegylet TTIP és CETA: Az utolsó szög a vidék koporsójában? címmel sajtó háttérbeszélgetést szervez, ahol Sharon Treat, IATP, illetve Sujata Dej, Kanadaiak Tanácsa civil szervezetek munkatársai bemutatnak két tanulmányt, amelyek a tervezett EU-USA szabadkereskedelmi egyezmény (TTIP) és az EU-Kanada kereskedelmi egyezmény (CETA) mezőgazdaságra gyakorolt hatásait elemzik.

Időpont: 2016. december 5. hétfő, 13 óra
Helyszín: DocuArt kávézó (Budapest IX., Ráday u. 18 – Erkel u. 15.; bejárat az Erkel utcából.)  A Kálvin-tértől 3 perc séta.

A háttérbeszélgetés résztvevői: – Sharon Treat, az Institute for Agriculture and Trade Policy szakértője – Sujata Dej, Kanadaiak Tanácsának kereskedelempolitikai szakértője A rendezvényen az angol-magyar tolmácsolás biztosított.

A háttérbeszélgetésre szeretettel várjuk a sajtó képviselőit.

Részvételi szándékát kérjük, hogy előzetesen jelezze a ladanyi.ildiko@mtvsz.hu címen.

A háttérbeszélgetésen az előadók ismertetik a Selling Off the Farm: Corporate Meat’s Takeover Through TTIP (A multinacionális húsipari cégek felfalják a kis gazdaságokat a TTIP segítségével), illetve a Food Safety, Agriculture and Regulatory Cooperation in the Canada-EU Comprehensive Economic and Trade Agreement (Élelmiszerbiztonság, mezőgazdaság és szabályozási együttműködés az EU-Kanada kereskedelmi egyezményben) című tanulmányok főbb eredményeit.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás