A rovat kizárólagos támogatója

Józsefváros első e-töltőállomásának átadása

Dátum: 2016. december 07.

Helyszín: Budapest, Könyves K. körút 76.

A Módusz Irodaházban nyílik meg az első elektromos töltőállomás a Józsefvárosban, az ELMŰ-nek pedig a 35. országszerte, ide értve a közterületi és a nyilvánosan elérhető töltőhelyeket.

A Módusz Office-Holding Zrt. már közel 30 éve tevékenykedik az ingatlanhasznosítás, az informatika és ügyviteli szolgáltatások nyújtása terén. A Módusz Irodaház Budapest egyik jellegzetes, környezetéből kimagasló épülete. Jelenleg szinte teljes kihasználtsággal működik, közel 70 db cég bérel itt irodát. A mai trendeknek megfelelően számos új szolgáltatást nyújtunk bérlőinknek, kiemelten a zöld megoldásokat, a környezetbarát technológiát előtérbe helyezve.
Ennek keretében az elmúlt időszakban többek között fedett kerékpártárolót építettünk, ill. bővítettünk, a parkolóban energiatakarékos világítást telepítettünk, bevezettük a szelektív hulladékgyűjtést és tovább növeltük a zöld felületeket. Ezen innovációs folyamatba illeszkedik új projektünk, melynek eredményeként e-töltő állomást építettünk ki az irodaház parkolójában. 

A Smart-tipusú készülék a töltők között a legfejlettebbek közé tartozik, a legmagasabb technikai színvonalat képviseli. Sebességét tekintve gyorstöltő, töltési pontonként 22 kW a töltési teljesítmény. Intelligens szolgáltatásaival, mobiltelefonos applikációval végzi az azonosítást és az adatkommunikációt. A töltőállomás – úgy véljük – kiemelkedő környezetbarát használati és zöld-marketing értékkel bír. A fejlesztéssel – mely a Módusz Zrt. magán beruházásából valósult meg – az Irodaház bérlői egy újabb szolgáltatást vehetnek igénybe jelenleg térítésmentesen.
A hivatalos statisztikai adatok szerint az elektromos töltőállomások terjedése messze elmarad a kívánt ütemtől, ezért is tartjuk fontosnak, hogy társaságunk részese lehet ennek a folyamatnak. Az irodapiacon sem általános még a parkolókban az e-töltés, ezzel is az egyik kezdeményező szereplőjévé kívánunk válni az elektro – mobilitásnak. A töltőállomást a kialakított működési rend szerint természetesen nemcsak a bérlők használhatják.

Cím: 1087 Budapest, Könyves K. körút 76.
Találkozó: 2016. december 7-én 11,00 órakor első emeleti Tanácsterem

 

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás