Sajtótájékoztatók, bemutatók

Mérgezett örökségünk. A Greenpeace kiadvány bemutató sajtóeseménye
2016.12.13.
Helyszín: Budapest Kossuth Lajos tér
Ismertető:

A kolontári vörösiszap-katasztrófa, majd az Illatos úti hordók körüli botrány óta minduntalan felmerül a kérdés: vajon hány veszélyes vegyi anyagokkal szennyezett terület, időzített vegyi bomba van még Magyarországon.

A Greenpeace ezért úgy döntött: kiadványban gyűjti össze az ország legszennyezettebb területeit. A Mérgezett örökségünk című jelentésben megmutatjuk, hol, milyen szennyezés található hazánkban, hogyan érintheti ez a környezetet és a lakosságot, és milyen fázisban van a kármentesítés.

A Greenpeace Magyarország szeretettel meghívja Önt a Mérgezett örökségünk című kiadványt bemutató sajtóeseményre, melynek időpontja és helyszíne: 2016. december 13. kedd, 10:30 óra Kossuth-tér, Parlament előtti terület. 

A sajtórendezvény során ismertetjük a jelentés első kötetét és látványos eszközökkel hívjuk fel a figyelmet az ország veszélyes vegyi anyagokkal szennyezett terüleire, amelyekről gyakran a helyi lakosok sem tudnak. Az eseményen résztvevő újságíróknak átadjuk a kiadvány nyomtatott verzióját, valamint fotózási és interjúlehetőséget biztosítunk.
További információ: HUNYADI Réka kommunikációs vezető reka.hunyadi@greenpeace.org +36 20 525 3500

 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

hirdetés

hirdetés

hirdetés

hirdetés