A rovat kizárólagos támogatója

Gábor Dénes-díj 2016 átadási ünnepség

Dátum: 2016. december 22.

Helyszín: ORSZÁGHÁZ Felsőházi Terem

A NOVOFER Alapítvány a Műszaki-Szellemi Alkotásért kuratóriuma tisztelettel meghívja Önöket a 2016. évi GÁBOR DÉNES-díj ünnepélyes átadására.

Időpont: 2016. DECEMBER 22. (csütörtök) 11.00 ÓRA
Helyszín: ORSZÁGHÁZ Felsőházi Terem (Budapest V., Kossuth Lajos tér 1. belépés a XIII. és a XVII. számú kapuknál)

Az ünnepség fővédnöke: Dr. Kövér László, az Országgyűlés elnöke
Díszvendégek: Dr. Latorcai János, az Országgyűlés alelnöke, Lepsényi István, a Nemzetgazdasági Minisztérium államtitkára, Dr. Palkovics László, az Emberi Erőforrások Minisztériuma államtitkára, Dr. Pálinkás József, a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal elnöke, Dr. Lovász László, a Magyar Tudományos Akadémia elnöke, Dr. Farkas Szabolcs, a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalának elnökhelyettese, Vágujhelyi Ferenc, a Nemzeti Hírközlési és Informatikai Tanács elnöke, Dr. Kollár László, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem rektorhelyettese.

Tisztelettel kérjük részvételüket a díjátadási ünnepségen és a közvélemény minél szélesebb körű tájékoztatását az eseményről, valamint a 2016. évi Gábor Dénes-díjat nyert szakemberek munkásságáról, akik ebben az évben a fizika/hálózattudomány, az orvostudomány, a járműipar, az alumíniumipar, a hidrodinamika tudománya, a gyógyszeripar, az infokommunikáció, és a vegyipar területén alkottak kiemelkedőt.

Sajtóanyag a díjátadó napjától az alapítvány weboldalán a „Letöltések” menüpont alatt érhető el. A díjazottakkal interjú készítésére a díjátadást követően a Felsőházi terem előtti Társalgóban lesz lehetőség; köszönettel vennénk az interjú szándékáról szíves előzetes tájékoztatásukat. Amennyiben a díjátadó időpontja miatt tudósításuk nehézségekbe ütközne, kérjük mielőbbi jelzésüket, hogy a problémát orvosolhassuk.
Kérjük szíves visszajelzésüket részvételi szándékukról, mivel a belépést a RÉSZTVEVŐK NEVE, valamint SZEMÉLYI IGAZOLVÁNYSZÁMUK és a SZERKESZTŐSÉG MENGEVEZÉSE ismeretében tudjuk biztosítani.

Regisztrációs határidő: 2016. DECEMBER 20. 14.00 óra. A jelentkezéskor mobil elérhetőségüket is szíveskedjenek elküldeni a barany.alapitvany@novofer.hu e-mail címre. Tekintettel a helyszín korlátozott befogadóképességére, az ülőhelyek elfoglalása – a díjazottak és hozzátartozóik, valamint a díjátadók számára fenntartott helyeken kívül – érkezési sorrendben történik.

További információ a barany.alapitvany@novofer.hu címen, illetve a +36305949081 számon kérhető.

Budapest, 2016. december 15.

Dr. Gyulai József, a kuratórium elnöke
Bárány Emese sajtómunkatárs

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás