A rovat kizárólagos támogatója

Az új zöld ombudsmanhelyettes bemutatkozó sajtóbeszélgetése

Dátum: 2017. február 22.

Helyszín: Budapest, Nádor u. 22.

Az Országgyűlés két illetékes bizottsága, az Igazságügyi és a Fenntartható fejlődési február 20-án megválasztásra ajánlotta Dr. Bándi Gyula professzort az alapvető jogok biztosa jövő nemzedékek érdekeinek védelmét ellátó helyettesének. Az Országgyülés február 21-ére tűzte ki a választást.

A jövő nemzedékek szószólójának is nevezett biztoshelyettes – természetesen ha eredményes a megválasztása – hivatalba lépésének első eseményeként sajtóbeszélgetésen szeretne bemutatkozni és megosztani Önökkel terveit, meglátásait. Érdeklődéssel várja azt is, hogy Önök milyen kérdéseket tartanak fontosnak a „zöld” biztoshelyettes munkájával és a jövő nemzedékek érdekeivel kapcsolatosan.

Amennyiben Önöknek ezen is túlmutató szakmai elképzeléseik vannak, azokat a helyszínen egyeztethetjük. A sajtóbeszélgetés időtartamától függően lehetőség nyílik rövid személyes interjúra is, de Bándi Gyula a későbbiekben is áll a média rendelkezésére.

A sajtóbeszélgetés helyszíne: az Alapvető Jogok Biztosának Hivatala, 1051 Budapest, Nádor u. 22. földszinti Könyvtár
Időpontja: 2017. február 22. szerda 10.00 óra

Kérem, hogy az idő rövidsége miatt mielőbb értesítsenek, számíthatunk-e a részvételükre – amennyiben a választás eredményeként ismét lesz „zöld ombudsmanhelyettes”.

Üdvözlettel Bernát György főtanácsadó, sajtóreferens Alapvető Jogok Biztosának Hivatala 1051 Budapest, Nádor u. 22. tel.: (06 1) 475-7145
+3630 9702702
bernat.gyorgy@ajbh.hu

 

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás