Sajtótájékoztatók, bemutatók

2017.03.01.
Helyszín: Dunakeszi, Pallag u. 30, 2120
Ismertető:

A digitalizáció mára a professzionális világítástechnika területét is forradalmasította. A lámpatestekbe épített chipeknek és szenzoroknak köszönhetően a világítási rendszerek az élő organizmusok mintájára, automatikusan képesek alkalmazkodni a változó  környezeti viszonyokhoz. Az okos eszközökről szabályozható rendszerek segítségével tökéletesen optimalizálhatóvá válik az épületek energiafelhasználása, továbbá olyan megoldásokat kínálnak, amelyek messze túlmutatnak az energiatakarékos megvilágítás megvalósításán.

A Feilo Sylvania ezúton sok szeretettel meghívja az Organic Response technológia és a vállalat kompatibilis termékportfóliójának bemutatkozó sajtóeseményére. A rendezvény célja annak a világításvezérlési rendszernek a bemutatása, amely alkalmazásával közel kilencven százalékkal  csökkenthető a közintézmények, kereskedelmi célú létesítmények,  irodaépületek világításának villamosenergia igénye.
A technológia bemutatása mellett a Feilo Sylvania Smart Lighting Nap keretében a vendégek átfogó képet kaphatnak a világítástechnikát forradalmasító innovációkról, és a különböző felhasználási területeken (egészségügyi intézmények, oktatási intézmények, kormányzati épületek, adatközpontok, szuper- és hipermarketek, vendéglátóhelyek, repülőterek, üzletek, irodaépületek) alkalmazható legfejlettebb adatelemzési lehetőségek előnyeiről.

Időpont: 2017. március 1., szerda, 10:00

Helyszín: Feilo Sylvania logisztikai központ, bemutatóterem (Dunakeszi, Pallag u. 30, 2120)

Az esemény programja:

Időpont

Esemény

9:30

Regisztráció

10:00

Köszöntő beszéd - Tóth Balázs a Feilo Sylvania régiós vezetője

Smart Lighting: a komplex intelligens világítási rendszerek előnyei c. elődás - Edward Lees (UK) Senior Product Line Manager - Lighting Controls EMEA

10:40

Smart Ligthing demonstrációs eszközök vezetett kipróbálása, kiszolgáló egység bejárása

Buszos utazás:

A média munkatársai számára a Budapest-Dunakeszi-Budapest útvonalon buszos utazást biztosítunk. Az indulás és az érkezés helyszíne a Westend City Center előtti parkoló.

Találkozó: 8:45

Indulás időpontja: 9:00

A visszaérkezés várható időpontja: 12:00

Regisztráció

A rendezvényen való részvétel regisztrációhoz kötött. Kérjük, részvételi szándékát/busszal történő utazási igényét jelezze Faragó Dánielnél a  farago.daniel@cluepr.hu e-mail címen, vagy a 06 30 6750028-as telefonszámon legkésőbb 2017. február 24-ig.