Sajtótájékoztatók, bemutatók

Mosható pelussal a jövőért!
2017.03.02.
Helyszín: Budaörs Szabadság út 26.
Ismertető:

A Zöldövezet Társulás március 2-án 18 órától Budaörsön tart előadást arról, hogy évente milyen hatalmas mennyiségű szemetet termelnek az eldobható pelenkák.

Egy gyerek átlagosan 1,5-2 tonna veszélyes hulladékot termel, amíg szobatiszta nem lesz. Magyarországon ez évente 100.000 tonna fölötti hulladék, amit könnyedén csökkenthetünk, ha mosható pelenkát kezdünk használni. Ezzel a döntéssel műanyag- és adalékmentes, valamint festék- és illatanyagokat sem tartalmazó termék mellett kötelezzük el magunkat. A gyermekek igényeihez is jobban igazodnak a modern mosható pelenkák, a legtöbb gyerek jobban érzi magát ezekben, mint az eldobható változatban. A mosipelus jobban szellőzik, kellemesebb a baba bőrének és nem tartalmaz vegyi anyagokat, így csökken a fertőzések kockázata is.

A mosipelusban rejlő lehetőségek jobb megismerése és népszerűsítése a cél a sukorói baba-mama klub közelgő találkozóján is. A mosható pelenkákkal kapcsolatos és a témához kapcsolódó egyéb kérdéseire is választ kaphat, aki ellátogat a március 2-án 18 órakor, Mosható pelussal a jövőért! címmel megrendezésre kerülő előadásra a budaörsi Jókai Mór Művelődési Központba (2040 Budaörs, Szabadság út 26.).

További információ: https://www.facebook.com/events/945194002283330/

Sajtókapcsolat és interjúszervezés:
Nagy Gabriella
nagy.gabriella@prime-time.hu
06 30 680 4173
 

Kapcsolódó fájlok 3-nyomos-erv-a-moshato-pelenkak-mellett.docx

hirdetés

hirdetés

hirdetés

hirdetés

hirdetés

hirdetés

hirdetés