A rovat kizárólagos támogatója

Együttműködési megállapodást köt a NÉBIH és a Vám, Jövedéki és Adóügyi Szolgáltatók Szövetsége

Dátum: 2017. március 14.

Helyszín: Budapest, Kis Rókus utca 15/A

Tisztelt Újságíró! Tisztelt Szerkesztőség! A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) országos illetékességű élelmiszerlánc-felügyeleti szervként folyamatosan ellenőrzi az élelmiszerlánc-biztonsági szabályok betartását, fellép az élelmiszerhamisítások és a feketegazdaság ellen

Annak érdekében, hogy az élelmiszerlánc részét képező import termékek esetében minél szélesebb körben érvényesülésjenek az élelmiszerlánc-biztonsági követelmények, a NÉBIH együttműködési megállapodást köt a vám, jövedéki és adóügyi szolgáltatásokat nyújtó, vagy ilyen tevékenységet végző gazdálkodók szakmai-érdekegyeztető szervezetével, a Vám, Jövedéki és Adóügyi Szolgáltatók Szövetségével (VJASZSZ).

Az együttműködési megállapodás ünnepélyes aláírására a sajtó munkatársait is szeretettel várjuk!
A rendezvény időpontja: 2017. március 14. (kedd) 10:30
A rendezvény helyszíne: NÉBIH Növénytermesztési és Kertészeti Igazgatóság (1024 Budapest, Kis Rókus utca 15/A. II. emelet 27-es terem)

A rendezvényen megszólal:
• dr. Oravecz Márton, a NÉBIH elnöke
• Bók Mihály, a VJASZSZ társelnöke
• Szabó Károly, pénzügyőr vezérőrnagy, a NAV vám- és pénzügyőri szakmai szakfőigazgatója

A rendezvényen való részvétel regisztrációhoz kötött! Kérjük, hogy részvételi szándékát legkésőbb 2017. március 13. (hétfő) 12 óráig jelezze a nebih@nebih.gov.hu e-mail címen. Megjelenésére számítunk!

 

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás