A rovat kizárólagos támogatója

Fiatalok találkozása az örökerdőkkel

Dátum: 2017. március 17.

Helyszín: Mexikó-puszta

Tisztelt Újságíró és Szerkesztő Kollégák! Ezúton szeretnénk meghívni Önöket a „Fedezd fel az örökséged!” országos erdőismereti vetélkedő erdészeti szakmai programmal és ebéddel egybekötött díjátadó ünnepségére.

A díjátadó előtt szakmai vezetéssel Mexikó-pusztára, a Pilisi Parkerdő Zrt. „erdőlaboratóriumába” látogatunk majd, ahol a Parkerdő szakemberei az örökerdőgazdálkodás alapjait és kézzel fogható eredményeit mutatják be a jelenlévőknek. A programra való tekintettel bakancs és az időjárásnak megfelelő terepi ruházat szükséges, az eseményt rossz időben is megtartjuk!

Az esemény időpontja: 2017. március 17. (péntek) 10:00
Az esemény helyszíne: Hoffmann Vadászház (47°44’8.66″É, 18°51’31.86″K, térkép), a helyszín megközelítéséhez Budapestről induló mikrobuszt is biztosítunk.

Részletes program:
8:30 – Indulás mikrobusszal a Flórián térről, a Flórián Üzletközpont parkolójából
Kb. 9:30 – Érkezés a Hoffmann Vadászházhoz
10:15 – A csapatokat és a jelenlévőket köszönti: Csépányi Péter, a Pilisi Parkerdő Zrt. termelési és természetvédelmi főmérnöke, a „Fedezd fel az örökerdőt!” program szakmai vezetője
10:20 – Indulás erdészeti kisbuszokkal a mexikó-pusztai örökerdőhöz
10:30 – „Fedezd fel az örökerdőt!” program kezdete 12:30 – Résztvevők visszaérkezése a Hoffmann Vadászházhoz
12:40 – Ünnepélyes díjátadó.
A díjakat átadja és a „Fedezd fel az örökséged!” vetélkedőt értékeli: Ugron Ákos Gábor állami földekért felelős helyettes államtitkár Lomniczi Gergely, az Országos Erdészeti Egyesület főtitkára Tassy Márk, a Magyar Természetjáró Szövetség igazgatója Békési János, Kamerával az Erdőért Egyesület, a Hazai Erdész című TV-műsor szerkesztője

12:50 – Ebéd a Hoffmann Vadászházban Kérjük, hogy részvételi szándékukat és mikrobuszos utazási igényüket Megyeri Dánielnél, a 06/20-995-6330-as telefonszámon, vagy a sajto@pprt.hu e-mail címen jelezzék!

 

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás