Sajtótájékoztatók, bemutatók

Föld Órája! 2017 - WWF központi sötétítés
2017.03.25.
Helyszín: Normafa
Ismertető:

Március 25-én, szombaton újra itt a Föld Órája! A 2007-ben indult WWF kezdeményezés mára a világ legnagyobb önkéntes akciójává nőtt ki magát

Tavaly 178 ország 7.000 település, összesen több mint 2,4 milliárd ember vett részt a mozgalomban, amelynek szimbóluma a 60 perces sötétség. A hazai főszervező, a WWF Magyarország idén rendhagyó eseményt rendez, melyre ezúttal sok szeretettel meghív Benneteket!

Valóban szakítunk a hagyományokkal: 2017. március 25-én esti, fejlámpás kirándulást szervezünk a Normafán! A séta Síháztól indul, és a János-hegyi Erzsébet kilátónál ér véget, ahol pontban 20.30-kor együtt kapcsoljuk le Budapest díszvilágítását, majd készítünk egy felejthetetlen közös fotót - lámpáink fényével 60+ jelet alkotva - a kilátó teraszán.

A hangulatról forró italok, zene és néhány meglepetés fog gondoskodni. Részvételetekre feltétlenül számítunk - a Föld Órája Veletek együtt lesz az igazi! Tekintettel a kilátó befogadóképességének végességére, kérünk, hogy részvételi szándékotokat és a csapat létszámát jelezzétek Nell Anitának az anita.nell@wwf.hu címen, legkésőbb március 13-ig.

A regisztrált Lekapcsolóknak a további részleteket a jövő hét során küldjük.
Tartsatok velünk, várunk Benneteket: a WWF Magyarország csapat.

 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

hirdetés

hirdetés

hirdetés

hirdetés