Sajtótájékoztatók, bemutatók

25. Magyar Innovációs Nagydíj átadása
2017.03.29.
Helyszín: ORSZÁGHÁZ Felsőházi Terem
Ismertető:

Tisztelettel meghívjuk a sajtó képviselőit a 25. Magyar Innovációs Nagydíj ünnepélyes átadására, amelyre 2017. március 29-én, 11:00 órakor, az Országház Felsőházi Termében kerül sor. A Magyar Innovációs Szövetség által alapított, a Magyar Innovációs Alapítvány által meghirdetett díjat az az intézmény, illetve vállalkozás kapja, amely az elmúlt évben a legnagyobb jelentőségű, nagy hasznot hozó innovációt valósította meg.

A 2016. évi Innovációs Nagydíjat az Országgyűlés elnöke, Kövér László adja át. Az ünnepség keretében átadásra kerül
- a Nemzetgazdasági Minisztérium 2016. évi Ipari Innovációs Díja
- a Nemzetgazdasági Minisztérium 2016. évi Informatikai Innovációs Díja
- a Földművelésügyi Minisztérium 2016. évi Agrár Innovációs Díja
- a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium 2016. évi Innovációs Díja
- a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala 2016. évi Innovációs Díja
- a Magyar Innovációs Szövetség 2016. évi Startup Innovációs Díja, amelyet a felajánló szervezetek vezetői, köztük Fónagy János, államtitkár és Lepsényi István, államtitkár nyújtanak át.

Az eseményen a zsűri munkájáról Pálinkás József, NKFIH elnök, a bírálóbizottság elnöke tart tájékoztatást. A díjátadást parlamenti fogadás követi.

Amennyiben elfogadja meghívásunkat, a beléptetés biztosítása érdekében kérjük, hogy részvételi szándékát és személyazonosításra alkalmas okmányának számát, legkésőbb március 24-én, 9 óráig szíveskedjék jelezni (e-mail: innovacio@innovacio.hu; tel: 1/430-3330).

A szigorú biztonsági szabályok miatt célszerű 9:30 órától megjelenni a déli vagy északi ellenőrző-áteresztő pontnál, a meghívót és a személyazonosításra alkalmas okmányt felmutatva.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy csak azok léphetnek be a sajtó részéről, akik a leadott sajtólistán szerepelnek és a sajtómeghívót fel tudják mutatni!

Bővebb információ: Garay Tóth János, kommunikációs igazgató (tel.: 30/900-4850, e-mail: garaytoth@t-online.hu
Magyar Innovációs Szövetség   Magyar Innovációs Alapítvány

 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

hirdetés

hirdetés

hirdetés

hirdetés