A rovat kizárólagos támogatója

Norvég Civil Támogatási Alap zárókonferencia ápr. 6-7.

Dátum: 2017. április 06.

Helyszín: Európai Ifjúsági Központ Budapest, II., Zivatar u. 1-3.

Több mint 4 év folyamatos és sikeres működés, 448 civil szervezeti projekt támogatása és 11,5 millió euró pályázati úton történt szétosztása után befejezi működését a Norvég Civil Támogatási Alap. Ennek alkalmából a lebonyolító alapítványok nemzetközi zárókonferenciát szerveznek 2017. április 6-7-én.

Itt első kézből értesülhetnek az érdeklődők a program megvalósítása során elvégzett munkáról.
Ezúton tisztelettel meghívom Önt és kollégáit az eseményre, melynek részletes programja itt található >>>

Egyben figyelmébe ajánlanám az alábbi programelemeket, amelyek – reményeink szerint – túlmutatnak a szokványos konferencia-előadásokon:

Április 6. 11.30-13.00 Az NCTA átfogó értékelésének bemutatása, beleértve a magyar civil szektorban és a prioritási területeken (esélyegyenlőség ifjúság és romaügy) az elmúlt években bekövetkezett változásokat és a program eredményeit.

Április 6. 14-15.30 Párhuzamos szekciók, melyek az NCTA támogatásával megvalósult, sikeres együttműködéseket mutatnak be civil és állami szereplők (rendőrség, büntetés-végrehajtás, szociális ellátórendszer) között és részvételével.

Április 7. 10-12.30 Nemzetközi szervezetek – az ENSZ Emberi Jogi Főbiztosának Irodája, az EU Alapjogi Ügynöksége, az Európai Alapítványi Központ és a CIVICUS – képviselőivel járjuk körbe a "szűkülő civil tér" jelenségét a világban. Ezt követően lengyel, szlovák, román és bolgár lebonyolító alapítványok vezetőivel beszélgetünk a jelenség közép-európai tüneteiről, és arról, hogy mit tesznek/tehetnek a civil szervezetek ebben a helyzetben.

Bízunk benne, hogy találkozhatunk az eseményen! Részvételi szándékát kérem jelezze elérhetőségeimen illetve kérdések esetén is állok rendelkezésre.

Üdvözlettel: — Móra Veronika
igazgató/director Ökotárs Alapítvány / Hungarian Environmental Partnership Foundation
1056 Budapest, Szerb u. 17-19. Tel: +36-1-411 35 00 
moravera00@gmail.com

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás