A rovat kizárólagos támogatója

Építőkockák egy új világhoz – redhagyó könyvbemutató

Dátum: 2017. június 06.

Helyszín: Budapest XI. Saru u. 11.

TAKÁCS-SÁNTA ANDRÁS ÉS MUNKATÁRSAI: ÉPÍTŐKOCKÁK EGY ÚJ VILÁGHOZ- Ökológia, közösség, boldogulás – helyben! – A Könyvhétre megjelenik a kötetünk. Gyere el a bemutatójára!

Kíváncsi vagy, hogyan csökkenthetjük ökológiai lábnyomunkat, miközben újra fölfedezzük a közösségek erejét? Mi tapasztalatból tudjuk, hogy ma már szerencsére jó néhány kezdeményezés törekszik minderre. A Kisközösségi Program most megjelenő első, "Építőkockák egy új világhoz" című könyvében bemutatunk bő tucatnyi ilyen lelkesítő példát – tudományos igényességgel, mégis közérthetően. Az "Ökológia, közösség, boldogulás – helyben!" alcímet viselő kötet főleg hazai esettanulmányokat tartalmaz – bizonyítva, hogy Magyarországon is léteznek már egy zöldebb és igazságosabb társadalom csírái.

A könyvhöz a neves karikaturista, Marabu készített remek illusztrációkat. További részleteket a kiadványról a www.kiskozossegek.hu/epitokockak oldalon találsz.  Gyere el a könyv bemutatójára, és ismerd meg ezeket a kezdeményezéseket!

A kötet a 2017. június 8-án kezdődő Könyvhétre jelenik meg. Előtte, június 6-án, kedden 18 órától könyvbemutatót tartunk, amelyre sok szeretettel hívunk Téged is! A rendhagyó könyvbemutatón szórakoztató módon, rövid művészeti kísérőprogramokkal tarkítva ismertetjük majd a kötet fejezeteit. Reményeink szerint a kötetben szereplő több kezdeményezés képviselőjével is találkozhatsz és beszélgethetsz majd.

Az eredetileg 2500 forintba kerülő kiadványt a bemutatón 20%-os kedvezménnyel vásárolhatod meg. Az esemény helyszíne a budai Humusz Ház hangulatos kertje, a Móricz Zsigmond körtérhez közel (Budapest XI. Saru u. 11.).

Facebook-esemény: https://www.facebook.com/events/130359557521640

Üdvözlettel:  a Kisközösségi Program munkatársai

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás