A rovat kizárólagos támogatója

Az Év Természetfotósa 2017

Dátum: 2017. november 07.

Helyszín: Magyar Természettudományi Múzeum

Ezúton tisztelettel meghívjuk az Alexandra Kiadó és a naturArt – Magyar Természetfotósok Szövetsége nevében a Lenergy – Az Év Természetfotósa 2017 sajtótájékoztatóra, az azt követő fotópályázat képeiből rendezett kiállítás megnyitójára és a pályázat ünnepélyes díjátadójára november 7-én 16 órakor a Magyar Természettudományi Múzeumba.

Kedves kolléga, tisztelt szerkesztőség!

A sajtótájékoztatón ismertetjük Az Év Természetfotósa 2017 pályázat eredményeit, valamint itt kerül bemutatásra Az Év Természetfotói 2017 című könyv, mely idén is kiadónk gondozásában lát napvilágot. Ahogy a korábbi években lenni szokott, a kötet a bemutatóig nem publikus, mivel tartalmazza a nyertesek nevét, de – az esemény meghívója mellett – csatolom az album borítóját további szíves felhasználásra. A kiadványból legkorábban az eseményen tudunk tiszteletpéldányt biztosítani a sajtó számára, illetve a díjátadó utáni napoktól, kizárólag sajtómegjelenésekhez. 

A kötet a kiadó oldalán már előrendelhető: https://alexandrakiado.hu/konyv/753495/az-ev-termeszetfotoi-magyarorszag-2017/

Tisztelettel várjuk a rendezvényen a sajtó képviselőit a naturArt – Magyar Természetfotósok Szövetsége nevében is. Részvételi szándékukat kérem, válaszlevélben jelezzék november 6-án 14 óráig. 

Köszönettel,   

Pál András
marketingmenedzser
 
Alexandra Kiadó
7630 Pécs, Üszögi-kiserdő utca 1.
Web:  www.alexandrakiado.hu
E-mail: pal.andras@alexandra.hu

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás