A rovat kizárólagos támogatója

Ipari szimbiózis és körforgások az élelmiszeriparban

Dátum: 2017. december 05.

Helyszín: 1027 Budapest, Bem rkp. 33-34

Az élelmiszeripari cégek részére szervezett workshop célja, hogy párbeszédet indítson a körforgásos gazdaság kapcsán, hogy felmérjük, mennyire vannak az élelmiszeriparban jó gyakorlatok a keletkező hulladékok és melléktermékek hasznosítására, visszaforgatására.

Az IFKA Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft. szeretné az innovációs igényt is felmérni, és tájékoztatni a cégeket az Európai Innovációs és Technológia Intézet által létrehozott tudásközösségen (Climate-KIC) keresztül elérhető támogatási lehetőségekről.  Az ingyenes workshop programja:

Budapest, Hotel Danube Novotel 1027 Budapest, Bem rkp. 33-34.

2017. december 5.

9:30 Érkezés, regisztráció, frissítők
10:00 Köszöntő, ÉFOSZ, a találkozás célja, IFKA
10:20 Fenntarthatóság az iparban: dr. Bartus Gábor, NFFT, BME

10:45 Innovációk és jó gyakorlatok:
– Almássy Angéla: Az innovációk támogatása, Climate-KIC
– Erős Levente, Agroloop: hulladékból fehérje
– Kiss Ákos, Heineken: söripari melléktermékek

11:40 Kerekasztal beszélgetés a lehetőségekről/akadályokról és igényekről

12:10 Az élelmiszeripar melléktermékei, hulladékai és kezelési gyakorlatuk (kutatás bemutatása) GFK

12:20 Zárszó, networking ebéd a hotel éttermében

A részvétel regisztrációhoz kötött. A szervezők a programváltozás jogát fenntartják.

Jelentkezni e-mailben a
virag@ifka.hu e-mail címen lehet, 2017. december 4-e hétfő 10h-ig.

dr. Virág Annamária szakmai felelős, szervező IFKA
Tel: +36 1 312 22 13 Mobil: +36 70 883 8647
1062 Budapest, Andrássy út 100.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás