Ipari szimbiózis és körforgások az élelmiszeriparban
Dátum: 2017. december 05.
Helyszín: 1027 Budapest, Bem rkp. 33-34
Az élelmiszeripari cégek részére szervezett workshop célja, hogy párbeszédet indítson a körforgásos gazdaság kapcsán, hogy felmérjük, mennyire vannak az élelmiszeriparban jó gyakorlatok a keletkező hulladékok és melléktermékek hasznosítására, visszaforgatására.
Az IFKA Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft. szeretné az innovációs igényt is felmérni, és tájékoztatni a cégeket az Európai Innovációs és Technológia Intézet által létrehozott tudásközösségen (Climate-KIC) keresztül elérhető támogatási lehetőségekről. Az ingyenes workshop programja:
Budapest, Hotel Danube Novotel 1027 Budapest, Bem rkp. 33-34.
2017. december 5.
9:30 Érkezés, regisztráció, frissítők
10:00 Köszöntő, ÉFOSZ, a találkozás célja, IFKA
10:20 Fenntarthatóság az iparban: dr. Bartus Gábor, NFFT, BME
10:45 Innovációk és jó gyakorlatok:
– Almássy Angéla: Az innovációk támogatása, Climate-KIC
– Erős Levente, Agroloop: hulladékból fehérje
– Kiss Ákos, Heineken: söripari melléktermékek
11:40 Kerekasztal beszélgetés a lehetőségekről/akadályokról és igényekről
12:10 Az élelmiszeripar melléktermékei, hulladékai és kezelési gyakorlatuk (kutatás bemutatása) GFK
12:20 Zárszó, networking ebéd a hotel éttermében
A részvétel regisztrációhoz kötött. A szervezők a programváltozás jogát fenntartják.
Jelentkezni e-mailben a virag@ifka.hu e-mail címen lehet, 2017. december 4-e hétfő 10h-ig.
dr. Virág Annamária szakmai felelős, szervező IFKA
Tel: +36 1 312 22 13 Mobil: +36 70 883 8647
1062 Budapest, Andrássy út 100.