Sajtótájékoztatók, bemutatók

GÁBOR DÉNES-díj ünnepélyes átadása
2017.12.14.
Helyszín: Országház Felsőházi Terem
Ismertető:

A NOVOFER Alapítvány a Műszaki-Szellemi Alkotásért kuratóriuma tisztelettel meghívja Önöket a 2017. évi GÁBOR DÉNES-díj ünnepélyes átadására.

Időpont: 2017. DECEMBER 14. (csütörtök) 11.00 ÓRA
Helyszín: ORSZÁGHÁZ Felsőházi Terem (Budapest V., Kossuth Lajos tér 1. belépés a XIII. és a XVII. számú kapuknál)

Az ünnepség fővédnöke: Dr. Kövér László, az Országgyűlés elnöke
Díszvendégek: Lepsényi István, a Nemzetgazdasági Minisztérium államtitkára, Dr. Palkovics László, az Emberi Erőforrások Minisztériuma államtitkára, Dr. Pálinkás József, a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal elnöke, Dr. Lovász László, a Magyar Tudományos Akadémia elnöke, Dr. Łuszcz Viktor, a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalának elnöke, Dr. Bendzsel Miklós, a Magyar Formatervezési Tanács tiszteletbeli elnöke, Dr. Józsa János, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem rektora

Tisztelettel kérjük részvételüket a díjátadási ünnepségen és a közvélemény minél szélesebb körű tájékoztatását az eseményről, valamint a 2017. évi Gábor Dénes-díjat nyert szakemberek munkásságáról, akik ebben az évben a fizika/csillagászat, az orvostudomány, a járműipar, az elektroakusztika, a gyógyszerkutatás, a gépészet, a méréstechnika és a 3D nyomtatás területén alkottak kiemelkedőt.

Sajtóanyag a díjátadó napjától az alapítvány weboldalán, a www.gabordenes.hu címen, a „Gábor Dénes-díj” menüpont alatt érhető el. A díjazottakkal interjú készítésére a díjátadást követően a Felsőházi terem előtti Társalgóban lesz lehetőség; köszönettel kérjük az interjú szándékáról szíves előzetes tájékoztatásukat. Amennyiben a díjátadó időpontja miatt tudósításuk nehézségekbe ütközne, kérjük mielőbbi jelzésüket, hogy a problémát orvosolhassuk.

Kérjük szíves visszajelzésüket részvételi szándékukról, mivel a belépést a RÉSZTVEVŐK NEVE, valamint SZEMÉLYI IGAZOLVÁNYSZÁMUK és a SZERKESZTŐSÉG MENGEVEZÉSE ismeretében tudjuk biztosítani.

Regisztrációs határidő: 2017. DECEMBER 12. 14.00 óra.

A jelentkezéskor mobil elérhetőségüket is szíveskedjenek elküldeni a barany.alapitvany@novofer.hu e-mail címre.

Tekintettel a helyszín korlátozott befogadóképességére, az ülőhelyek elfoglalása – a díjazottak és hozzátartozóik, valamint a díjátadók számára fenntartott helyeken kívül - érkezési sorrendben történik. További információ a barany.alapitvany@novofer.hu címen, illetve a +36305949081 számon kérhető.
Dr. Gyulai József, a kuratórium elnöke
Bárány Emese sajtómunkatárs

hirdetés

hirdetés

hirdetés

hirdetés

hirdetés

hirdetés

hirdetés