Sajtótájékoztatók, bemutatók

Bringázz a munkába 2018! kampánynyitó rendezvény
2018.05.14.
Helyszín: Budapest, Madách tér
Ismertető:

A Magyar Kerékpárosklub tisztelettel meghívja Önt a Bringázz a munkába! kampánynyitó rendezvényére: A Magyar Kerékpárosklub által 2007-ben elindított, alkalmanként országosan több ezer embert megmozgató Bringázz a munkába! kampány négy év szünet után 2018 májusában újraindul.

A kampány célja megmutatni, hogy bringával könnyen, gyorsan és szabadon lehet akár munkába is járni, ezzel a mindennapokban kerékpározók számának növelése. A kampánynyitó rendezvényen kerékpárral munkába járó művészek, és a támogató Nemzeti Fejlesztési Minisztérium munkatársai segítségével egy forgalmas budapesti tér járókelőinek mutatjuk be a bringás munkába járás előnyeit. A kampány résztvevői munkahelyi csapatokban vagy egyénileg gyűjthetik egy hónapig a kilométereket, ezzel egy 4 millió forint összdíjazású nyereményjátékban vehetnek részt. A játékban többek közt elektromos és hagyományos kerékpárokat, utazásokat, belépőket, vásárlási utalványokat, bringás kiegészítőket lehet nyerni.

A 2018. május 14.-június 10. között zajló kampány a Magyar Kerékpárosklub szervezésében, valamint a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium támogatásával és a védjegyoltalom jogosultjának hozzájárulásával valósul meg.

Időpont: 2018. május 14. (hétfő) 9 órai kezdettel
Helyszín: 1075 Budapest, Madách tér

Program:
8:30-9:00 Érkezés, regisztráció
9:00-9:15 Köszöntőt mond Révész Máriusz kerékpározásért és aktív kikapcsolódásért felelős kormánybiztos, Nemzeti Fejlesztési Minisztérium
9:15-9:25 A Bringázz a Munkába! kampányt ismerteti Kürti Gábor a Magyar Kerékpárosklub szóvivője, elnöke

A program előtt és után lehetőség van a Madách téren kipróbálni munkába kerékpározás érzését, erre - ha szükséges - kölcsön biciklit biztosítunk!
Fontos tudnivalók a sajtó munkatársai részére:
• A rendezvény előreláthatólag 10 óráig tart majd. Kérjük, hogy a rendezvényre pontosan, vagy a kezdést megelőzően 15 perccel érkezzen meg.
• Interjú készítésére a rendezvény után lesz lehetőség.
• Kérjük, regisztráljon az eseményre a következő elérhetőségen:
Körmendi Boglárka Telefon: +36 30 427 8700 Email: kormendi.boglarka@prime-time.hu

 

Kulcsszavak Bringázz a munkába!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

hirdetés

hirdetés

hirdetés

hirdetés