A rovat kizárólagos támogatója

12 kerület polgármesteri hivatal extenzív zöldtető szakmai séta

Dátum: 2018. május 18.

Helyszín: 1126 budapest Böszörményi út 23-25

A ZÉOSZ szervezésében  május 18-án, pénteken 18:00-kor szakmai vezetéssel egybekötött zöldtető látogatást hirdetünk az 12. kerületi Önkormányzat belső udvarába, egy fantasztikus komplex extenzív-vadvirágos zöldtető tetejére.

A  160 m2-es zöldtető különlegességei között szerepel, hogy a sedumos alapvegetációba 30-40 különböző vadvirág faj beinjektálásával színesítik azt. A félárnyékos, 10 cm ültetőközeggel megépített tetőkert példaként szolgál a kerületben élők számára, a költséghatékony, egyszerű zöldtetők létesítésére. A 12 kerület ezzel is hangsúlyozza iránymutató zöld hozzáállását a városfejlesztésbe

Sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt egy példaértékű, különleges zöldtető sétára! A bejárást Vizi Gergely tartja, a zöldtetőt kivitelező High Garden Kft.  alapítója és vezetője, valamint a Zöldtető- és Zöldfal Építők Országos Szövetségének tagja. 

A részvétel díjtalan, viszont előzetes regisztrációhoz kötött melyet az info@zeosz.hu e-mail címre küldött e-maillel kérünk jelezni. A regisztráció sikerességéről, válasz e-mailben tájékoztatjuk Önöket.

További infók >>>

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás