A rovat kizárólagos támogatója

Gödöllői Nemzetközi Természetfilm Fesztivál sajtóbemutatója

Dátum: 2018. május 24.

Helyszín: Gödöllői Királyi Kastély

Forrás: http://www.godollofilmfest.com

A Fesztivál programjainak, céljainak bemutatása . A sajtóbemutatón köszöntőt mond Áder János Magyarország köztársasági elnöke, az esemény fővédnöke, valamint részt vesznek a fesztivál támogatói, az NMHH, az FM és az EMMI képviselői.

Időpont: 2018. május 24.

15.00 Köszöntő A Fesztivál céljai, eddig elért sikerei, filmszakmai eredmények Rövidfilm a gödöllői filmfesztiválokról (2015-2017) Áder János köztársasági elnök, a Fesztivál fővédnökének köszöntője Az építés alatt lévő fesztivál külső helyszíneinek meglátogatása
A Varázslatos Magyarország szabadtéri fotókiállítás és a Trash Art Magyarország szobrainak megtekintése az alkotók vezetésével (fotóművészek és szobrászok) a sajtó kíséretében.
(Interjúlehetőség az alkotókkal.)

16.30 A fesztivál fő támogatóinak köszöntője és sajtótájékoztatója Az NMHH, az FM, az EMMI képviselőinek részvételével Kérdések és válaszok (a média képviselői részéről)
17.30 – 18.20 A Fesztivál nyitófilmjének vetítése: Attenborough’s Ant Mountain (Joe Loncraine, Martin Dohrn) Terra Mater film
19.00 – 22.00 Zártkörű fogadás a Fesztivál szemléletformáló rendezvényeinek kiállítói és a Trash Art csapatok részvételével 

Helyszín: Gödöllői Királyi Kastély (V. kapu)
Kérjük, hogy részvételi szándékát 2018. május 23. szerda 12.00 óráig szíveskedjen jelezni Ersók Nóra kommunikációs felelősnél nora.ersok@godollofilmfest.com  +36 70 384 3718). A megnyitóra kizárólag előzetes regisztrációt követően lehet belépni, és az előzetes regisztrációnak része a személyazonosító okmány számának megküldése.

A megnyitó mellett tisztelettel felhívjuk figyelmét a Fesztivál alábbi programjaira:
• Filmszakmai Gála, díjátadó (05.26. szombat 17:30, Királyi Kastély Lovarda)
• Jam for Nature koncertek és díjátadó (05.26. szombat 19:30, Alsópark Nagyszínpad)
• A természet – és környezetvédelem Gálája: versenyek, projektek bemutatója és díjátadója – Trash Art Magyarország hulladékszobor verseny, „Drop the C” felsőoktatási diákverseny, Köztünk élnek filmverseny, Ember és Természet fotópályázat (05.27. vasárnap, Alsópark Nagyszínpad)

Részletes információ a Fesztivál idei Programfüzetében már elérhető.

Megtisztelő részvételét előre is köszönöm a fesztivál alapítói és szervezői nevében!

Üdvözlettel, Kátai Róbert a fesztivál főszervezője
 

 

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás