Áder János fogadja a Stockholmi Ifjúsági Víz Díj magyarországi döntőseit

Dátum: 2018. május 28.

Helyszín: Köztársasági Elnöki Hivatal

Tisztelt Szerkesztőség! Szíves tájékoztatásul közöljük, hogy Áder János köztársasági elnök 2018. május 28-án, hétfőn 15.00 órakor fogadja a Stockholmi Ifjúsági Víz Díj magyarországi döntőjének győzteseit a Sándor palotában.

Az 1997-ben alapított Stockholmi Ifjúsági Víz Díj a legismertebb nemzetközi ifjúsági díj a vízügy területén, amely része az évente megrendezett Víz Világhétnek és egyúttal kiváló eszköze a víz-, illetve a környezet védelmére, a környezettudatosságra irányuló figyelem felkeltésének. A stockholmi döntőben az egyes országok versenyének első helyezettjei, 1-3 fős középiskolás csapatok indulhatnak.

Fontos tudnivalók:
Az esemény sajtónyilvános.
Az eseményre a Köztársasági Elnöki Hivatalban akkreditáljuk a sajtó képviselőit.
Kérjük a szerkesztőségeket, hogy az akkreditálás zavartalan lebonyolítása érdekében a programokon részt vevő munkatársaik nevét és beosztását legkésőbb 2018. május 28-án, hétfőn 8.00 óráig közöljék velünk a sajto@keh.hu e-mail címen.

Kérjük az eseményről tudósító kollégákat, hogy a beléptetés könnyebb lebonyolítása érdekében a megadott időpontnál 30 perccel korábban érkezzenek a Sándor-palotába.

Budapest, 2018. május 25.
Üdvözlettel
Sajtóigazgatóság

Sándor-palota | 1014 Budapest, Szent György tér 1.
te l . : (+ 361) 224-5063  www.keh.hu