Art of Danube nemzetközi sajtótájékoztató

Dátum: 2018. július 24.

Helyszín: Budapest Jászai Mari tér 10-es kikötő Onyx hajó

A WWF Magyarország, a Város és Folyó Egyesület és a németországi Association for Wildlife Protection civil szervezet nemzetközi sajtótájékoztatót tart az Art of Danube projekt kapcsán, melyre ez úttal Önt is szeretettel meghívja.

A szervezők az Art of Danube kezdeményezés keretében egy 1 kilométer hosszú, Dunát ábrázoló festményt mutatnak be, egy mindössze egyetlen napos, budapesti, szabadtéri pop-up kiállítás keretében. Az esemény egy 2018 júliusában és augusztusában zajló turné részeként valósul meg, mely több ország számos városát öleli fel a Fekete-erdőtől a Fekete-tengerig.

A festmény – melyet a szerbiai Szond városából származó Ana Tudor festőnő készített – Budapesten 2018. július 24-én kedden, a Carl Lutz felső rakpart Margit híd és Árpád híd közötti szakaszán lesz megtekinthető.

Az alkotás és a projekt részleteit, valamint a megvalósító partnerséget a szervezők sajtótájékoztató keretében ismertetik. Időpont: 2018. július 24. kedd 11:00

Helyszín: Budapest, Jászai Mari tér 10-es kikötő, Onyx hajó

Program:
11:00: nemzetközi sajtótájékoztató, sajtókérdések. Beszédet mond:
Mario Kümmel projektmenedzser, Association for Wildlife Protection
Ana Tudor festőnő, az Art of Danube festmény készítője
Sipos Katalin igazgató, WWF Magyarország Alapítvány
Lohász Cecília elnökségi tag, Város és Folyó Egyesület

11:30-12:00: tapasz ebéd és helyszíni interjúk.

A túljelentkezésből adódó helyhiány miatt  a szervezők július 23 hétfő 10.00-tól lezárták a regisztrációt!

A szerb illetve német nyelven nyilatkozó partnerek szavainak fordítását konszekutív tolmácsolással biztosítják. Szeretettel várjuk a sajtótájékoztatóra!
Kérjük, hogy részvételi szándékát július 23. hétfő 14 óráig jelezze a zsofia.joo@wwf.hu címen.
Kérdés esetén állunk rendelkezésére!

Sajtókapcsolat, helyszíni interjúk: Joó Zsófia WWF Magyarország Mobil: +36 30 399 0389 E-mail: zsofia.joo@wwf.hu