A rovat kizárólagos támogatója

Ozone Zöld-díj 2018 díjátadó

Dátum: 2018. október 10.

Helyszín: Müpa Budapest 1095 Komor Marcell u. 1.

Kilencedik alkalommal pályázhattak a résztvevők az OzoneTV Zöld-díjára, amely a környezettudatosság elengedhetetlen szerepére hívja fel a figyelmet.Kedves Kolléga! Ismerje meg elsőként 2018 legzöldebb megoldásait!

A természetvédelemmel foglalkozó műsorairól ismert csatorna ebben az évben is díjazza a legkreatívabb ötleteket, innovációkat, amelyek hozzájárulhatnak ahhoz, hogy bolygónk még élhetőbb hely legyen.
Szeretettel várjuk az Ozone Zöld-díj eseményére, ahol elsőként találkozhat a magánszemélyek, iskolák, civil szervezetek és vállalatok nyertes pályamunkáival, melyek segítenek abban, hogy minél kisebb ökológiai lábnyomot hagyjunk magunk után. A programra a Müpa Bohém Éttermében kerül sor.

Időpont: 2018.október 10-én, 18:00-kor (Sajtóregisztráció 17:00-tól)
Helyszín: Bohém Étterem – Müpa, Budapest, 1095 Komor Marcell u. 1.

A díjátadó moderátora a csatorna népszerű műsorvezetője Rideg Richárd lesz, aki az Ozone Zöld-díj nagykövetével, Kovács „Kokó” Istvánnal közösen ismerteti a nyerteseket.

A rendezvényen interjúkészítésre is lehetőség nyílik. Részvételi szándékát kérem, legkésőbb október 8. (hétfő) 14.00-ig jelezze az info@ozonetvmedia.hu e-mail címen.

Kérés, kérdés esetén örömmel állok rendelkezésére!

Üdvözlettel,
Balogh Edit
+36 30 743 67 81

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás