A rovat kizárólagos támogatója

City Hungary Fórum 2018

Dátum: 2018. november 22.

Helyszín: ÚJVÁROSHÁZA DÍSZTERME 1056 Budapest, Váci u. 62-64.

2018-ban a City Hungary Fórum kiemelt témája a City Logisztika.

A City Logisztika, melyet mint a magánvállalatok logisztikai és szállítási tevékenységének teljes optimalizálására irányuló folyamatot definiálják. A városfejlesztési területek fejlett információs rendszereinek támogatásával, melyek bonyolult és nehéz problémák megoldásában nyújtanak okos, ha tetszik smart segítséget. Mint például a forgalmi környezet optimalizálása, a biztonság, vagy az energiamegtakarítás ingatlanokban. Mind ezek hosszútávú, infrastrukturális beruházásokat feltételeznek a magyar városokban is,ahol az állami és a magánszektor közötti együttműködés még elősegítheti a versenytársak közötti városi elosztóközpontok fejlesztését is. Párbeszéd a városi logisztikára vonatkozó víziókról, technológiáról és politikáról. 

City Hungary Fórum 2018
Nem mindegy! Hol és hogyan élünk. Vezető, összegző konferencia 2018.11.22-én az élhető, fenntartható városokról a magyar érintettek (önkormányzatok, cégek, üzleti és szakmai szervezetek, oktatók, hallgatók, intézmények) számára.
Fővédnök: dr. Réthelyi Miklós, az UNESCO Magyar Nemzeti Bizottságának az elnöke, Weingartner Balázs, az Innovációs és Technológiai Minisztérium fenntarthatóságért felelős államtitkára.

KATTINTS A RÉSZLETEKÉRT! >>>

 

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás