A rovat kizárólagos támogatója

Tájékozódj és kérdezz -közmeghallgatás

Dátum: 2018. december 12.

Helyszín: Budapest V. kerület, Városház utca 9-11.

Ne tegyünk szívességet azoknak, akik a Városligeti Építési Szabályzatot létrehozták! Évente egyszer van csak rá lehetőség, hogy jelezzük a budapesti városvezetésnek: nem nyugszunk bele a városligeti építkezésekbe!

A jövőre esedékes önkormányzati választások előtt örülnének, ha idén a közmeghallgatáson már nem jönne elő a Városliget ügye. Ne tegyük meg ezt a szívességet!
Minden budapesti lakos élhet jogával, és találkozhat képviselőivel, köztük a főpolgármesterrel, Tarlós Istvánnal a közmeghallgatáson.
Jelenlétünkkel tiltakozzunk az ellen, hogy nélkülünk döntenek. Kérdezzük meg, mit tettek az elmúlt években a Városliget megóvásáért.

Kérdezzük meg, miként képviselik a Városliget kapcsán az építkezési hullámot ellenző budapesti lakosokat?

A pontos helyszín és dátum:

"Budapest Főváros Közgyűlése 2018. december 12-én (szerdán) 15.30 órai kezdettel közmeghallgatást tart a Fővárosi Önkormányzat közgyűlési termében (Főpolgármesteri Hivatal, Budapest V. kerület, Városház utca 9-11., I. emelet, Díszterem). Az állampolgárok kérdéseiket a Főpolgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálati Irodáján (Budapest V. kerület, Bárczy István utca 1-3.) lévő urnában helyezhetik el 2018. december 10-én 16.00 óráig, illetve postán juttathatják el az 1840 Budapest címre"
Ha húszan leszünk, azt érzik majd, mindenki beletörődött. Ha néhány százan, nehezebb lesz az asztal alá söpörni a Városliget témáját.
 
Közmeghallgatás – Budapest Portál

Van más út! Van más Budapest?

Legyél te is Ligetvédő!

Egyetértesz azzal, hogy a főváros 200 éves közparkját a következő generációk számára is fontos megóvnunk? LEGYÉL AZ ÖNKÉNTESÜNK!
 

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás