A rovat kizárólagos támogatója

Smart Budapest szakmai workshop

Dátum: 2019. február 14.

Helyszín: FUGA – Budapest, Petőfi Sándor u. 5.

Budapest okos várossá válása iránti elköteleződésének első lépéseként a Fővárosi Közgyűlés 2017-ben elfogadta Budapest Okos Város Jövőképét (12/2017. (I. 25.) Főv. Kgy. határozat), és a jövőkép megvalósítása érdekében elhatározta egy részletes cselekvési terv, stratégia kidolgozását, amely a Smart Budapest Keretstratégia nevet viseli.

A Keretstratégia nem önálló szakági stratégia, hanem az érintett tématerületeken átívelő, horizontális dokumentum, amely alapelveket rögzít, tervezési irányelveket, célokat határoz meg a budapesti folyamatok összehangolásával. A jelenleg kidolgozás alatt lévő dokumentum célja, hogy az új városi kihívásokra válaszul, a főváros különböző ágazati terveit integrálva érvényre juttassa a Budapest 2030 hosszú távú városfejlesztési koncepcióban (767/2013. (IV. 24.) Főv. Kgy. hat.) kitűzött célokat és a Budapest Okos Város Jövőképben megfogalmazott komplex szemléletet a középtávú fejlesztések során.

A Keretstratégia tervezésének fontos állomása a smart city témakörhöz kapcsolódó tevékenységet végző szervezetek véleményének, javaslataiknak megismerése és felhasználása a tervezés során. Ebből a célból, a tervezést végző BFVT Kft. lebonyolításában szakmai workshop kerül megrendezésre, amelyre tisztelettel meghívom.

Az esemény időpontja: 2019.02.14, 14:15-15:45

Az esemény helyszíne: FUGA – Budapest Építészeti Központ (1052 Budapest, Petőfi Sándor u. 5.)  

Kérem részvételi szándékát 2018. február 11-ig szíveskedjen jelezni a smartbp@budapest.hu e-mail címen.

Megjelenésére feltétlen számítunk! 

Tisztelettel: Mártonffy Miklós
főépítész megbízásából: 

Varga Virág
terület- és településfejlesztési ügyintéző
e-mail: varga.virag@budapest.hu

telefon: +36 1 327-1147 

Főpolgármesteri Hivatal
Városépítési Főosztály

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás