A rovat kizárólagos támogatója

30. GÁBOR DÉNES-díj ünnepélyes átadása

Dátum: 2018. december 13.

Helyszín: ORSZÁGHÁZ Felsőházi Terem

A NOVOFER Alapítvány a Műszaki-Szellemi Alkotásért kuratóriuma tisztelettel meghívja Önöket a 30. GÁBOR DÉNES-díj ünnepélyes átadására.

Időpont: 2018. DECEMBER 13. (csütörtök) 11.00 ÓRA
Helyszín: ORSZÁGHÁZ Felsőházi Terem (Budapest V., Kossuth Lajos tér 1. belépés sajtó képviselői részére a XIII. és a XVII. számú kapuknál!)

Az ünnepség fővédnöke: Dr. Kövér László, az Országgyűlés elnöke

Díszvendégek:
Dr. Palkovics László, Innovációs és Technológiai miniszter,
Dr. Birkner Zoltán, a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal elnöke,
Dr. Łuszcz Viktor, a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala elnöke,
Dr. Szabó Gábor, a Magyar Innovációs Szövetség elnöke,
Dr. Freund Tamás, a Magyar Tudományos Akadémia alelnöke,
Dr. Józsa János, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem rektora

Tisztelettel kérjük részvételüket a díjátadási ünnepségen és a közvélemény minél szélesebb körű tájékoztatását az eseményről, valamint a 30. Gábor Dénes-díjat nyert szakemberek munkásságáról, akik ebben az évben az űrkutatás/űrtávközlés, az orvostudomány, a nanotechnológia, a gyógyszerkutatás, a gépipar és az oktatás területén alkottak kiemelkedőt.

Sajtóanyag a díjátadó napjától az alapítvány weboldalán, a www.gabordenes.hu címen, a „Gábor Dénes-díj” menüpont alatt érhető el.
A díjazottakkal interjú készítésére a díjátadást követően a Felsőházi terem előtti Társalgóban lesz lehetőség. Kérjük az interjú szándékáról szíves előzetes tájékoztatásukat. Amennyiben a díjátadó időpontja miatt tudósításuk nehézségekbe ütközne, kérjük mielőbbi jelzésüket, hogy a problémát orvosolhassuk.

Kérjük szíves visszajelzésüket részvételi szándékukról, mivel a belépést 3 adat együttes ismeretében tudjuk biztosítani. Ezek: RÉSZTVEVŐ NEVE, SZERKESZTŐSÉG MEGNEVEZÉSE, valamint SZÜLETÉSI DÁTUM (1990.01.01. formátumban).

Regisztrációs határidő: 2018. DECEMBER 12. 10.00 óra. A jelentkezéskor mobil elérhetőségüket is szíveskedjenek elküldeni a barany.alapitvany@novofer.hu e-mail címre.

Tekintettel a helyszín korlátozott befogadóképességére, az ülőhelyek elfoglalása – a díjazottak és hozzátartozóik, valamint a díjátadók számára fenntartott helyeken kívül – érkezési sorrendben történik.

További információ a barany.alapitvany@novofer.hu  címen, illetve a +36 30 5949081 számon kérhető.

Dr. Gyulai József, a kuratórium elnöke
Bárány Emese sajtómunkatárs

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás