A rovat kizárólagos támogatója

EMOBILITY FORUM 2018. szeptember 19-20

Dátum: 2018. szeptember 19.

Helyszín: Budapest Bálna

Idén immáron negyedik alkalommal, az Európai Mobilitási Hét keretében rendezik meg 2018. szeptember 19-20. között a budapesti Bálnában az elektromobilitási szektor legnagyobb szakmai és üzleti, régiós és magyarországi seregszemléjét!

Az állami és az önkormányzati szektor döntéshozói mellett a rendezvényen jelen lesznek a szektor hazai és nemzetközi magas rangú vezetői, véleményvezérei, piaci vizionáriusai. A Palkovics László innovációs és technológiai miniszter és Tarlós István főpolgármester védnökségével megrendezett szakmai seregszemle előadói között lesz többek között:
— Weingartner Balázs, az Innovációs és Technológia minisztérium államtitkára
— Dr. Szeneczey Balázs, Budapest fejlesztésekért felelősfőpolgármester-helyettese
— Hauge Espen, az Európai Elektromobilitás Szövetség elnöke
— Andreas-Michael Reinhardt, a LEMnet Europe elnöke
— Ungár János, a Magyar Elektromobilitás Szövetség elnöke

Az esemény sajtónyilvános, de a média munkatársai részére ingyenes regisztrációhoz kötött! Kérjük részvételi szándékát legkésőbb 2018. szeptember 18. 12.00 óráig jelezze az event@elektromobilitas.hu e-mail címen vagy a +36-20-416-5545 telefonszámon.
Az eseményen interjúlehetőséget biztosítunk az előadókkal, fényképek és videofelvétel készíthető.

EMOBILITY FORUM 2018 Időpont: 2018. szeptember 19-20. Helyszín: Budapesti Bálna (1093 Budapest, Fővám tér 11-12.) A részletes programot és az előadók listáját az alábbi weboldalon találják.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás