A rovat kozárólagos támogatója

Mart Rob

Logo

Szervezés, tartalomgyártás, adminisztráció, ügyfélszolgálat, értékesítés, kreatív feladatok

Budapest

Tisztelt Munkaadó!

PDF formátumban csatoltam az önéletrajzomat. Ebben röviden megfogalmaztam, milyen területek érdekelnek. Jövőbeli munkámhoz olyan partnereket keresek, akikkel a kitűzött célok fontosságán túl, a bevált módszerek tiszteletben tartása mellett, a megoldáskeresések, az újítások és az innovációk is központi szerepet kapnak. Ideális munkahelyi környezetnek azt tartom, ahol a munka nem stresszt és fásultságot eredményez, hanem lelkesedést, így több gazdasági, egzisztenciális és szellemi értéket teremt.

Nyitott vagyok bármilyen területre, ahol az önéletrajzomban szereplő tapasztalataimat kamatoztatni tudom, de hajlandó vagyok tanulni, új ismeretek is szerezni annak érdekében, hogy közösen létrehozzunk valami nagyszerűt. Ennek érdekében szívesen vállalok junior / gyakornoki beosztást is, természetesen megfelelő bérezésért.

Elsősorban olyan állandó és hosszútávú munkát keresek, ami kapcsolatban áll a környezetvédelemmel, ami humán központú, vagy egyéb olyan területet érint, ahol a társadalmi szerepvállalás is helyet kap. Ezek mellett bármilyen megkeresést örömmel veszek.

Végzettség

2003-2008

Filozófia szakos bölcsész (nem befejezett): Pécsi Tudományegyetem

Az egyetemet családi okok miatt nem fejeztem be, de terveim között szerepel a diploma megszerzése.

Egyéb: Adatvédelmi okok miatt adtam meg a regisztrációmkor más nevet és e-mail címet, mint ami az önéletrajzomban szerepel.

  • Frissítve 4 hét óta

A jelölttel való kapcsolat felvételéhez írj emailt a 51pegasi.b@tuta.io címre

Kapcsolat webmaillel: Gmail /AOL /Yahoo /Outlook