A rovat kozárólagos támogatója

Szakmai projektvezető

Honlap név Agrárminisztérium, Természetmegőrzési Főosztály

Az Agrárminisztérium Természetmegőrzési Főosztálya munkatársat keres az alábbi, határozott idejű szerződéshez tartozó feladatkörre. A jelentkezéseket önéletrajzzal az alábbi címre várjuk: Schmidt András osztályvezető (andras.schmidt@am.gov.hu)

Munkakör: Szakmai projektvezető

Feladatok:

– Az állami természetvédelem által gyűjtött biológiai adatok rendszerezését, lekérdezhetőségét lehetővé tevő modern biotikai adatbázis kiépítését, valamint a természetvédelmi célú monitorozás és az ahhoz kapcsolódó adatgyűjtések integrált fejlesztését célzó európai uniós projekt, illetve az azt előkészítő projekt szakmai megvalósításával és koordinációjával összefüggő feladatok ellátása.

– Az előkészítő projekt kimenetét jelentő megvalósíthatósági tanulmány összeállításával kapcsolatos szakmai feladatok irányítása, kapcsolattartás a tanulmány összeállításával érintett résztvevőkkel (a szakmai anyagok zömének megírása külső szakértők, illetve belső munkatársak által zajlik);

– Az előkészítő szakaszban partneri megállapodás előkészítése a megvalósítási szakaszra tervezett projektpartnerrel;

– A tervezési folyamat szakmai fórumrendszerének működtetése;

– Az előkészítő projekttel és a megvalósítási projekttel kapcsolatos belső és külső szakmai kommunikációs, kapcsolattartási, egyeztetési feladatok irányítása.

Feltételek:

Egyetemi vagy főiskolai szintű ökológus/zoológus/biológus végzettség; vagy bármilyen agrár-felsőoktatásban szerzett egyetemi vagy főiskolai szintű végzettség szakirányú továbbképzésben szerzett természetvédelmi szakmérnök szakképzettséggel kiegészítve;
Jó szervező és kommunikációs készség szóban és írásban.
Előnyt jelentenek az alábbi ismeretek:

·         természetvédelemben szerzett szakmai tapasztalat;

·         projektmenedzsmentben szerzett tapasztalatok;

·         adatbáziskezelői, térinformatikai és rendszergazdai  ismeretek;

·         angol nyelvtudás;

·         gépjárművezetői engedély.

A hirdetésre jelentkezéshez küldd el az adataid a andras.schmidt@am.gov.hu címre


Erre és más munkákra jelentkezhet az online önéletrajzával. Az alábbi linkre kattintva elküldheti online önéletrajzát ennek a munkáltatónak.