A rovat kozárólagos támogatója

természetvédelmi referens

Honlap név Agrárminisztérium, Természetmegőrzési Főosztály

Az Agrárminisztérium Természetmegőrzési Főosztálya olyan, elsősorban jogi végzettséggel rendelkező érdeklődők jelentkezését várja, akik budapesti munkavégzéssel szívesen dolgoznának a természetvédelmi igazgatás területén határozott idejű  kinevezéssel vagy szerződéssel. Az ellátandó munkakör az alábbi fő feladatkörökből tevődik össze:

–          a védett, fokozottan védett, illetve közösségi jelentőségű állat- és növényfajok védelmével kapcsolatos természetvédelmi tevékenységekben való közreműködés;

–          a Natura 2000 hálózattal kapcsolatos feladatokban való részvétel;

–          természetvédelmi jogszabály-előkészítés, illetve más ágazatok jogszabályainak természetvédelmi szempontú véleményezése, közreműködés a hazai, közösségi, valamint nemzetközi természetvédelmi egyezményekből adódó jogi feladatok ellátásában;

–          hatósági tevékenységhez kapcsolódó, valamint a közérdekű bejelentések és panaszok kivizsgálása és a szükséges intézkedések megtételének előkészítése.

Az állás betöltéséhez szakirányú felsőfokú végzettség szükséges, előnyt jelent a természetvédelmi területen meglévő munkatapasztalat, a fajismeret, a tárgyalóképes angol nyelvtudás, illetve felhasználó szintű térinformatikai ismeretek. A jelentkezéseket önéletrajzzal és motivációs levéllel a tmf@am.gov.hu címre várjuk.

A hirdetésre jelentkezéshez küldd el az adataid a tmf@am.gov.hu címre


Erre és más munkákra jelentkezhet az online önéletrajzával. Az alábbi linkre kattintva elküldheti online önéletrajzát ennek a munkáltatónak.