Átadták a méhek védelmét célzó aláírásokat a Nemzeti Választási Irodának

2021. november 16.

Hírek

A Magyar Természetvédők Szövetsége képviselői átadták a “Mentsük meg a méheket és a gazdákat!” európai polgári kezdeményezés keretében összegyűjtött magyar aláírásokat a Nemzeti Választási Iroda munkatársainak. A kampány során 1,2 millió európai polgár támogatta – közte 22 ezer magyar – aláírásával egy beporzóbarát, a természettel harmóniában élő mezőgazdaság kialakítását. 

A Beporzók napján aláírásunkkal és beporzóbarát kertekkel mentsük meg a méheket 

2021. március 10.

Hírek

Ma ünnepeljük a Beporzók napját, amelyhez kapcsolódóan a Magyar Természetvédők Szövetsége arra kéri a magyar állampolgárokat, hogy aláírásukkal támogassák a „Mentsük meg a méheket és a gazdákat!” európai polgári kezdeményezést. Emellett beporzóbarát kertek kialakításával, méhbarát módszerek alkalmazásával és felelős vásárlással is segíthetjük a beporzó rovarokat.

A budapestiek 60 %-a népszavazást akar az olimpiáról

2017. február 1.

Hírek

A Medián január végi, a HVG megrendelésére készült felmérése szerint jó kétharmados többségben vannak azok, akik nem támogatják az olimpiai játékok megrendezését, mert másra költenék azt a sok pénzt, amibe kerül.

Kaposvár népszavazást akar

2016. július 14.

Hírek

Összegyűlt a kellő számú aláírás Kaposváron ahhoz, hogy kiírják a városba tervezett gumifeldolgozó engedélyezéséről a helyi népszavazást.

Látvány blöff a Liget-projekt aláírás kampánya is

2016. április 5.

Hírek

Kamu aláírásokkal és fizetett szereplőkkel népszerűsítik a Liget-projektet. Mivel a Városliget beépítésének vészesen csökken a támogatottsága, Baán László miniszteri biztos támogató aláírások sorával vágott vissza a tiltakozók listájára. A támogatólistán azonban olyan nevek is vannak, akik visszautasították a felkérést. Az index összeszedte azokat a támogatókat, akik függésben vannak vagy Baántól, vagy az államtól. A cikkre… Tovább »