Az ALDI számára fontos a fenntartható jövő

2021. július 15.

Hírek

Az ALDI számára kiemelten fontos, hogy tevékenységének környezetre gyakorolt hatását a legalacsonyabb szinten tartsa, és fenntartható, innovatív megoldásokat vezessen be.

Jön a német “zacskóstop”

2019. augusztus 13.

Hírek

Betiltaná a műanyag zacskókat az üzletekben a német kormány. Svenja Schulze német környezetvédelmi miniszter a Bild am Sonntag napilapnak nyilatkozva elmondta, hogy minisztériuma törvényi tiltáson dolgozik.

ALDI és E.ON első elektromosautó-töltőpontjának átadója

2019. május 09.

Helyszín: ALDI áruház parkoló, Nyíregyháza, Törzs u. 2.

Sajtótájékoztatók

123 magyarországi ALDI áruháznál állít üzembe elektromosautó-töltőket az E.ON.  Az első elektromos töltőpontot Nyíregyházán adjuk át a nagyközönségnek, az országos hálózat elindítása alkalmából szervezett ünnepségre az E.ON Hungária Zrt. és az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. ezúton szeretettel meghívja Önöket!

Az év végi virslimustrán az Aldi és a Pick a dobogós

2016. december 27.

Hírek

2016 utolsó tesztjén a szilveszterhez kapcsolódva 21 előrecsomagolt sertésvirslit ellenőrzött a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih). A laborvizsgálatokon minden termék megfelelt, de bőven akadt jelölési hiba, az érzékszervi vizsgálatokon pedig egy virslinél merült fel kifogás.

Zümmögő kórussal zöldít az ALDI

2016. április 28.

Hírek

A „Rajongunk a méhecskékért” kampány a méhek védelmére hívja fel a figyelmet, amelynek első lépéseként az ALDI egy 5 méhcsaládos méhecskeházat épített. Eddig csak az Aldi tette kötelezővé beszállítóinak, hogy vezessék ki a Greenpeace által megnevezett 7 méhgyilkos rovarölő szer használatát az élelmiszernövények termesztésénél.