Applikációk, amik megkönnyíthetik a mindennapjaidat

2021. szeptember 9.

Hírek

Az okostelefonok az életünk számos területén tudnak kényelmet és információt adni. Ezeket használjuk az otthonunk irányításához, a zenehallgatáshoz, a netes böngészéshez, ébresztéshez, munkához és sokszor az egészségünk monitorozásához is.

Fóliák a telefon védelmében

2021. szeptember 8.

Hírek

Míg régen csak a telefonunk képernyővédelmére kellett gondolnunk, mára már több különféle eszköz van, amire figyelnünk kell. A Samsung sem csak telefonokat gyárt, így az ő kínálatukban is több eszközre kell vigyázni.

Magas sarkú csizma – a női cipőtár aduásza

2021. szeptember 5.

Hírek

Minden nő szereti az olyan csizmákat, amelyek egyszerre kényelmesek és stílusosak. Sokan azonban úgy gondolják, hogy ez a kombináció csak egy mítosz. Nos, el kell, hogy áruljam, ez nem így van!

Szoláriumkozmetikumok – mit, miért érdemes használni?

2021. szeptember 5.

Hírek

A szoláriumstúdiókkal szemben alapvető elvárás, hogy a vendégek rendelkezésére álljanak a speciális gépek, azonban ez még önmagában nem elég a sikerhez. De mi a titka az igazán sikeres vállalatoknak?

Töltődjön fel ősszel Karintiában!

2021. szeptember 5.

Hírek

Szereti a természetet, szívesen tölti szabadidejét aktívan, és az őszi túrák a kedvencei? Kíváncsian fedezi fel a helyi kulináris élvezetek sorát? Ez esetben Karintia ideális, mondhatni tökéletes úti cél, ahol számtalan túraútvonal és gasztronómiai program várja ősszel is.

Ideális hajszárító az egészséges hajkoronához!

2021. szeptember 4.

Hírek

Vannak olyan nélkülözhetetlen, minden egyes háztartásban megtalálható gépek, amelyek nélkül már el sem tudná képzelni az ember a hatékony hajformázást. Ilyen gépezet a hajszárító is, amely ma már igen széles tárházzal rendelkezik.

Párkapcsolati problémák? Van megoldás!

2021. szeptember 2.

Hírek

Szinte mindannyiunk párkapcsolatában akadnak nehéz időszakok. Ha alapos önismerettel rendelkezünk és jól működik a kommunikáció a párok között, az segít abban, hogy ne mérgesedjen el a helyzet, hanem valódi megoldásokat találjunk a problémákra. Milyen a jó kommunikáció a párkapcsolatban? Ha jól működik a párkapcsolat, akkor egymás hatékony támogatói, segítői lehetünk olyan nehéz helyzetben is, amelyet… Tovább »

Útmutató a megfelelő pénztárgép és blokknyomtató kiválasztásához

2021. augusztus 16.

Hírek

A kötelező adatszolgáltatás a NAV felé már évek óta vonatkozik a vállalatokra és egyéni vállalkozókra. A számlák lejelentése a pénztárgép segítségével történik, ami online összeköttetésben áll a NAV központi hálózatával. Az értékesítést vagy szolgáltatásnyújtást követően bizonylatot kell kiállítani és azt átadni a vásárlónak.

Teszteld a tudásod földrajzi kérdésekben!

2021. augusztus 14.

Hírek

A földrajzóra sokunk kedvence volt az általános és a középiskolában. Megismerhettük, milyen országok találhatók Európában és más kontinenseken. Felfedezhettük az iskolapadokból a világ legnagyobb hegyeit, folyóit és tavait. Sőt, az országok népességéről és gazdaságáról is érdekes információkat tudhattunk meg.