Vizes felöntés a szaunában

2020. március 9.

Hírek

A szaunázás önmagában is remek módszer az egészségünk megőrzésére és az immunrendszerünk erősítésére, ugyanakkor vizes felöntéssel a pozitív hatás tovább fokozható. Nem mindegy azonban, hogy ezt hogyan csináljuk, ezért a továbbiakban adunk hozzá egy kis segítséget.

Szállíts több csomagot kényelmesen kisebb és nagyobb autóval is

2020. március 8.

Hírek

Autóvásárlás előtt mindig felmerül a kérdés, hogy kisebb vagy nagyobb méretű jármű lenne-e ideálisabb. Mindkét választás mellett számos pozitívum és negatívum felsorolható, ezért elsősorban az egyedi igények döntenek. Érdemes külön beszélni az autó tárolási kapacitásáról, amely fontos szempont lehet a döntés során. Ismerd meg a csomagrögzítési megoldásokat, és szállíts többet, biztonságosabban!

Hajápolási termékek

2020. március 7.

Hírek

A haj megfelelő ápolása mindkét nem számára rendkívül fontos, hiszen sokat elárul rólunk, hogy milyen az állapota. A szép és gondosan ápolt hajkorona magabiztosságot is ad viselőjének, ezzel szemben egy zsíros, kezeletlen haj nemcsak, hogy nem vonzó mások számára, de még saját magunk lelkiállapotára is negatívan hat.

Az anyagvastagság mérő műszer hasznossága és felhasználási területei

2020. március 7.

Hírek

Az anyagvastagság mérő műszer, ahogyan azt a neve is hűen tükrözi, különböző anyagok vastagságát határozza meg ultrahang segítségével. Többek között képes az acél (legyen akár rozsdamentes acél), a réz (sárga és vörös egyaránt), az alumínium, a fém, a cink, az ón, az ólom, az üveg és a PVC anyagok vastagságát is szemléltetni. Így láthatjuk, hogy… Tovább »

“Easy Life” tálakkal az egyszerűbb életmódért!

2020. március 6.

Hírek

A tudatosabb életmód egyre nagyobb szerephez jut manapság, viszont nehéz megbízható forráshoz jutni ebben a rohanó világban. “De milyen ételeket kellene ennem? Mivel könnyíthetnék egészségemen, az életmódomon?” Kérdezheted magadban. A következő pár sorban eloszlatjuk káoszt és a tévhiteket. Ismerd meg az “Easy Life” ételeket, és kezeld pillekönnyűen a kérdést!

Csúcstechnológiás Apple termékek

2020. március 5.

Hírek

Ha életedben legalább egyszer volt már valamilyen Apple terméked, akkor bizonyára te is felfedezted előnyeit. A márka évről évre egyre ütősebb újításokat vezet be a piacon, amelyeket szinte semmilyen más cég nem képes. A következő pár sorban az iPhone 11 Pro legérdekesebb tulajdonságairól olvashatsz.

Az etetőrakéta megfelelő használata

2020. március 4.

Hírek

Ahogy sok más horgászfelszerelésből, úgy az etetőrakétákból is széles kínálattal szolgálnak a gyártók, méret és szín esetében is van bőven miből válogatni. Az etetőrakéta nagyon egyszerűen működik (vízbe érés után szétnyílik, és kiengedi a szállított anyagot), de van néhány alapelv, amit érdemes betartani a használata során, például figyelembe kell venni az etetés távolságát és a… Tovább »

Költözés Ürömre

2020. március 4.

Hírek

Egyre nagyobb teret hódít manapság a vidékre orientálódás, amikor a fővárosból kis túlzással élve tömegek költöznek ki az agglomerációba. Nyilván mindenkinek megvan a saját egyéni indoka, hogy miért épp az adott települést választja. Mi most összeszedtünk néhány olyan okot, ami az Ürömre költözőket motiválhatja.

Válassz kerti bútort az anyaga szerint!

2020. március 3.

Hírek

A kerti bútorok kiválasztásánál számos tényezőt figyelembe kell vennünk, hogy mi alapján találhatjuk meg a számunkra ideális darabot. Legtöbbször az ár, a forma és a szín a meghatározó tényező, de nem szabad megfeledkeznünk a leendő kerti bútorunk anyagáról sem, ami lehet fa, fém, rattan és műanyag is.

Mikroműanyagok az élővizekben

2020. február 10.

Hírek

A műanyagok ma már az életünk minden területét jelen vannak. Bár rengeteg előnyük van, talán annál is több hátrányuk. Bár könnyűek, széles körben felhasználhatóak, olcsón előállíthatóak és strapabíróak, a természetre gyakorolt hatásuk siralmas.