Miért használjunk meszet?

2020. szeptember 10.

Hírek

Régen a tisztasági festést alapvetően mésszel oldották meg, elődeink sokszor évente kimeszelték a házat. Mára a meszet felváltották a legkülönbözőbb mesterségesen, kémiai úton előállított festékek. Pedig nem lenne szükségszerű leírni a meszet, hiszen gazdaságosan és sokrétűen alkalmazható, ebben a cikkben megmutatjuk, miért és hogyan.

Milyen cipőt viselhet egy felszolgáló?

2020. szeptember 4.

Hírek

A vendéglátásban az egész napos talpalás jellemző, amihez lássuk be, az első és talán legfontosabb a megfelelő lábbeli beszerzése. Ilyenkor az elsődleges szempontnak nem csak a dekoratív küllem tekinthető, de a kényelmes kialakítás is. Legyen szó sportos vagy elegáns fazonról, a lényeg, hogy komfortosabbá tegyük a munkaidőt, ami a hatékonyságunkhoz is nagyban hozzájárul majd. A… Tovább »

Alonso jövőre visszatér a Renaulthoz!

2020. szeptember 4.

Hírek

Egyre gyakoribb jelenség a Forma 1-ben, hogy egy korábbi klasszis versenyző néhány év kihagyás után visszatér a sorozatba, hogy ismét megmérettesse magát. De vajon mi hajtja ezeket a versenyzőket? És a csapatuknak milyen előnye származhat ebből? Cikkünkből kiderül!

Próbáld ki a saját testsúlyos edzéseket az egyszerűség és a hatékonyság jegyében

2020. szeptember 3.

Hírek

Manapság kifejezetten nagy népszerűségnek örvend a saját testsúlyos edzés, mivel nem igényel semmiféle eszközt, ezért kivitelezése olcsó, egyszerű, de mégis hatékony. Azonban pozitív tulajdonságainak ellenére is kifejezetten nagy figyelmet kell fordítani a gyakorlatok végrehajtásának módjára, mivel egy helytelenül berögzült gyakorlattal több kárt tehetünk a testben, mint amennyi hasznot. Számos olyan ok létezik, amelynek hála a saját… Tovább »

Így lehet a penészt kíméletesen eltávolítani!

2020. szeptember 2.

Hírek

Manapság egyre több helyen lehet tapasztalni a penészgombák elszaporodását, ami így sokak számára egészségügyi veszélyt is jelent, amivel mindenképpen foglalkozni kell. Az okozott légúti megbetegedések nagyban rontják a közérzetet, pedig annak nem kellene így lennie. Nézzük, milyen módszerek vannak a penész kíméletes eltávolítására! Miért alakul ki a penész?  A penész kialakulásának hátterében a legtöbbször a… Tovább »

Hogyan készül egy szemeteszsák?

2020. szeptember 2.

Hírek

A mai kor embere rengeteg különféle műanyag zsákot és zacskót használ, szinte már oda sem figyelve arra, hogy más megoldások is léteznek a csomagolásra, tárolásra és a hulladék eltávolítására. Ebben a cikkben a mai szemeteszsák gyártási technológiát mutatjuk be.

Az IBC tartályok paraméterei és felhasználási területei

2020. szeptember 2.

Hírek

Az IBC tartályok piaci ára viszonylag kedvezőnek mondható, felhasználásuk széles körben lehetséges, emiatt népszerűségük folyamatosan növekszik. A belső palack, az úgynevezett HDPE palack nagy sűrűségű polietilénből készült, ennek köszönhetően a savak, a lúgok és az oldószerek sem tudnak benne kárt tenni. A tartály paraméterei A tartály tetején található egy 14 centiméteres felső nyílás, az alján… Tovább »

Milyen eszközökre van szükség egy alapos takarításhoz?

2020. szeptember 1.

Hírek

A takarítás alapvető feladat, akár egy otthonról beszélünk, akár egy üzletről vagy egy irodáról. Azonban a takarításhoz nem árt előre felkészülni a megfelelő eszközökkel, hiszen ez a záloga annak, hogy valóban hatékony munkát végezzünk. De milyen eszközökre van ehhez szükség? Mutatjuk!

A CBD segíthet elűzni az álmatlanságot

2020. szeptember 1.

Hírek

Világszerte több millió ember küzd az álmatlanság okozta átmeneti vagy krónikus problémával, mely befolyással van a hétköznapi teljesítőképességre. Az alváskutatásoknak köszönhetően ma már számokkal is ki lehet fejezni mindezt. Az alvászavarral küzdők közel 50%-a számolt be arról, hogy nem teljesített hatékonyan a nap folyamán. A kialvatlanság okán potenciálisan fellépő veszélyesebb mellékhatások között fellelhető a szédülés… Tovább »

Hasznos találmány az ágyneműtartós ágykeret?

2020. augusztus 16.

Hírek

Érezte már, hogy lecserélné a kinyitható kanapéját egy komolyabb és komfortosabb fekhelyre? Ez azért lehet, mert az ágy az mégis csak egy franciaágyat takar, amin kényelmesen el lehet férni az éjszakai pihenés alkalmából. Erre tökéletes választás az ágyneműtartós ágykeret.