Kapu, ajtó, bejárat: több, mint nyílászáró

2020. július 4.

Hírek

Legyen szó akár egy modern irodaházról vagy egy impozáns, régi épületről, a homlokzati főbejárat hangsúlyos építészeti elem. Az olyan 21. századi elvárások, mint az energetikai szempont vagy a portás nélküli beengedés, a régebbi épületeknél is igényként lépnek fel. Mára már a felújításnál több olyan építészeti lehetőség is adott, amelyekkel meghagyva az eredeti jegyeket, integrálhatók a… Tovább »

Így hasznosulnak a gyakorlatban az alulról hűlő födémek

2020. július 4.

Hírek

Milyen körülményekkel kell számolnunk az alulról hűlő födémek alkalmazásakor, milyen célt szolgál a használatuk, illetve pontosan milyen előnyöket nyerhetünk el általuk? A cikk keretei között ezekre a kérdésekre adjuk meg a választ. Szó lesz tehát az alulról hűlő födémek alkalmazásának jelentőségéről, a gyakorlati alkalmazás sajátosságairól, illetve azokról az egyéb szempontokról, amiket az alkalmazás keretei között… Tovább »

Idén nyaraljunk otthon! Miért is ne?

2020. július 3.

Hírek

Az idei év a változásoknak és az új szokások kialakításának kedvez. Míg korábban külföldi vagy épp belföldi szálláshelyeken nyaraltunk, addig ma miért ne változtathatnánk a közvetlen környezetünket egy igazi nyaralóhellyé?

A BLO AIR autószárítók használatával járó előnyök

2020. július 3.

Hírek

Minden bizonnyal nehezen találhatnánk csak olyan készüléket, ami a BLO AIR készüléknél magasabb szinten és kényelmesebb felhasználás mellett oldaná meg az autónk szárítását. Többek között ezért is szenteltünk külön cikket ennek a remekbe szabott eszköznek.

Szabad-e Magyarországon bitumenes zsindelyt használni?

2020. július 2.

Hírek

A bitumenes zsindely sok országban tartozik a legnépszerűbb tetőfedő anyagok közé. Olcsó, könnyű, vízhatlan, és szinte bárki tud dolgozni vele. Persze a figyelmeztetés is sokszor elhangzik: Magyarországon jobb nem használni ezt a technológiát. Túl meleg a nyár, túl erős a szél, túl sok a csapadék… Vajon mi igaz ebből?

Esküvőre különleges gyerekruhát válassz!

2020. július 2.

Hírek

A nyár az elegáns esküvők és a bulis lakodalmak időszaka. Két ember közös életének kezdete mindig örömteli esemény, és ehhez elegáns környezet illik. A különleges esküvői gyerekruhák is az ünnepek díszei, érdemes különös figyelmet szánni rájuk, pláne, ha kísérőnek vagy koszorúslánynak kérték fel családunk apróságait.

A mosogató dugulásának megelőzése otthon

2020. július 1.

Hírek

A mosogató dugulásának megelőzése különösen nyáron nehéz feladat. Ilyenkor, a vakáció alatt az ember nagyobb valószínűséggel áll neki befőzni. Az is többször fordulhat elő, hogy a hétvégi bográcsozás, grillezés vagy éppen a befőzés nyomai landolnak a mosogatómedencében. Szerencsére van pár apróbb fogás, amivel a nagyobb baj elkerülhető. 

Csomagküldés Lengyelországba gyorsan és kedvező áron? Lehetséges! 

2020. július 1.

Hírek

Szeretnél a lengyelországi ügyfeleidnek termékeket küldeni? Esetleg vannak lengyel barátaid, akiket időnként meglepnél valamivel? Semmi akadálya, manapság már online intézve, minden stressz nélkül adhatunk fel csomagot, gyakorlatilag bármelyik országba a világon!

Segítünk az irodai és az iskolai életet helyrebillenteni!

2020. június 15.

Hírek

Sok tekintetben új időszámítás köszöntött ránk, amelyben új szabályokhoz kell alkalmazkodni. Ennek egyik színtere az iroda, ugyanis az open office nem alkalmas arra, hogy a benne dolgozók a szigorú távolságtartást betartsák. A másik pedig az iskola, ahol szintén egész nap, több gyermek van összezárva elégtelenül szellőző tantermekben.

Ezt a 3 dolgot tanítsd meg a gyereknek a kutyákról!

2020. június 10.

Hírek

A kutya már az idők kezdetétől fontos társa az embernek. Igazi barát, és akár családtag is tud lenni. Ám azokban a családokban, ahol kisgyerek van, érdemes átgondolni, milyen kutyafajtát is választunk. Ugyanis a túl energikus vagy éppen a félelmi okokból agresszív kutyák veszélyesek lehetnek számukra. Emellett azonban a legfontosabb, hogy szülőként megtanítsuk a gyereket arra,… Tovább »