Műszaki kivizsgálás

2020. január 11.

Hírek

A legtöbb telefonszerviz ott hibázik, hogy nem vizsgálják ki elég körültekintően az aktuális ügyet, ezért előfordulhat, hogy tévesen diagnosztizálják készüléked. A szakszerű eljárás és gyógyír fontos telefonunk számára is, ezért soha ne elégedj meg kevesebbel! Ahhoz, hogy elkerüld a felesleges köröket, most megismertetlek a legjellegzetesebb tünetekkel.

Hogyan csökkentsd az esküvő kiadásait?

2020. január 10.

Hírek

Közeleg a nagy nap és úgy érzed, hogy a tiétek lesz az évtized legdrágább menyegzője? Szerencsére van néhány költségcsökkentő ötletünk, amivel garantáltan jobban fogtok kijönni a végén.

9 mítosz a biztonságról, avagy mit tehet a betörők ellen?

2020. január 10.

Hírek

Nyaralás előtt mindenki aggódik, hogy biztonságban hagyja-e otthonát. Betöréskor bizonyára azt gondolja, hogy a betörőnek úgyis kell néhány perc, amíg bejut, és ez idő alatt talán a szomszéd is észreveszi. Gondolhatja azt is, hogy biztonságban van, ha emeleten lakik, vagy valamilyen sövényfal, esetleg kőfal van a háza körül. Sajnos téved. Ezek mind tévhitek, amik a… Tovább »

Hogyan biztosítanak világos képet az éjjellátók a teljes sötétségben?

2020. január 3.

Hírek

A filmekben is gyakran látott éjjellátók valóban izgalmas felszerelések, hiszen a segítségükkel a sötétben is tökéletesen látható a környezet. Az éjjellátó működési elvének megismerése előtt bemutatjuk az állatok éjszakai látását is, mivel az éjszakai túrázások során gyakran találkozhatunk velük a természetben.

A porlasztó hibái

2020. január 2.

Hírek

A common rail rendszereknek a diesel injektor az egyik  központi eleme. A common név onnan ered, hogy minden diesel injektor a „railcsőre’, azaz a közös csőre csatlakozik. Működés szempontjából ez nevezhető a legmeghatározóbb elemnek a gépjármű működése szempontjából.

Hogyan kommunikáljon a vezető és a beosztott úgy, hogy mindenki elégedett legyen?

2020. január 2.

Hírek

A vállalatok ereje nem kis mértékben a belső kommunikáció hatékonyságában rejlik. Éppen ezért elvárható, hogy a vezető és a beosztott között egy partnerek közötti, mindkét fél számára kielégítő kommunikáció épüljön fel. Persze ehhez szükséges, hogy mind a vezető, mind a beosztott képes és hajlandó legyen a nyílt problémamegoldásra.

Az önálló nők titkai – autonómia a párkapcsolatban

2020. január 2.

Hírek

Bár a társfüggőség főképp a nőket érinti, mégis mindig két fél szükséges ahhoz, hogy valaki alárendelt szerepbe kerüljön. Ilyenkor a saját érzés vagy vélemény, sőt az önértékelés is a másik féltől válik függővé. Ráadásul egy elnyomott szerepben egy nő soha nem tudja teljes mértékben megélni a boldogságot, önszeretetet. Pedig az önálló, autonóm nők sokkal kiegyensúlyozottabbak… Tovább »

A matcha tea jótékony hatásai a szervezetre

2020. január 2.

Hírek

A legtöbb ember számára fontos az egészsége, ennek ellenére még sincsenek sokan tisztában vele, hogy melyek azok az apró dolgok, melyekkel a jó állapotot nem csak fenntartani lehet, hanem esetenként fokozni is. És itt valóban egy olyan apró és hétköznapi dologról van szó, mint a teázás, hiszen a matcha tea rendszeres fogyasztása annyi pozitív hatást… Tovább »

Hogyan csökkentheted a fáradtságot januárban?

2020. január 1.

Hírek

Január nem könnyű hónap, hiszen épp csak elkezdődik az év, máris rengeteg teendő szakad a nyakunkba, amelyekkel bizony nem könnyű megbirkózni. Mit tehetünk, ha egy kis plusz lendületre van szükségünk? 

Zöldkagyló kúra felnőtteknek és négylábú barátaiknak

2020. január 1.

Hírek

A zöldkagylóval sokat tehetünk az ízületeink egészségéért. Gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító és porcerősítő hatásainak köszönhetően egyre többen alkalmazzák. Nem csak felnőttek, de állatok ízületi problémáira is eredményesen alkalmazható.