Ma este ismét Állatkertek éjszakája

2019. augusztus 30.

Hírek

Ma este rendezik meg az Állatkertek éjszakája programsorozatot az ország 12 településének 13 állatkertjében, vadasparkjában, állatos bemutatóhelyén . A Fővárosi Állat- és Növénykertben és a Budakeszi Vadasparkban este 7 órától éjfélig várják a nagyközönséget programokkal, látnivalókkal és élményekkel.

Állatkertek éjszakája 2019

2019. augusztus 31. - 2019. augusztus 31.

Helyszín: Szarvas, Anna-liget 1.

Programok

Elvarázsolt ligeti alkony várja vendégeinket augusztus 31.-én az Állatkertek Éjszakáján a Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatóság szarvasi bemutatóhelyén, a Körösvölgyi Állatparkban.

Állatkertek Éjszakája 2018

2018. augusztus 31.

Helyszín: Budakeszi Vadaspark

Programok

Az idei nyár utolsó napján, azaz augusztus 31-én, pénteken ismét megrendezik az Állatkertek Éjszakáját, amihez a Budakeszi Vadaspark újból csatlakozik. A vadaspark munkatársai már teljes gőzzel készülnek az egész estés eseményre, melyre különleges éjszakai szakvezetéseket, látványetetéseket és Állatijó Bemutatót szerveznek a látogatóknak. A zseblámpát és a kíváncsiságot senki ne felejtse otthon! A Budakeszi Vadaspark hagyományosan… Tovább »

Ha unatkozik ma este, etessen állatokat!

2017. augusztus 25.

Hírek

Látványetetésekkel, sétákkal, állatbemutatókkal, kulturális és zenei programokkal várják a látogatókat ma országszerte 12 intézményben az Állatkertek éjszakáján.

Budakeszi: állatkert vagy vadaspark?

2017. augusztus 21.

Hírek

A Budakeszi Vadaspark 1979-ben nyitotta meg kapuit a látogatók előtt. Alapítója célja, hogy természetes élőhelyükön mutassa be 60 faj 200 egyedét, az Európában őshonos, illetve a Kárpát-medencébe betelepült állatvilágot. A vadaspark az elmúlt egy évtizedben gyökeres változáson ment keresztül. Éjjeli bagolyként a Budakeszi Vadasparkban.

Állatkertek Éjszakája az ország 12 állatkertjében

2017. augusztus 25.

Helyszín: országos programok

Sajtótájékoztatók

Hatodik alkalommal rendezik meg az Állatkertek Éjszakáját, amelyhez ebben az évben országszerte 12 állatkert csatlakozott. A nagyközönséget mindenütt változatos programokkal, látványetetésekkel és más, a szokásos állatkerti látogatáshoz képest rendkívüli látnivalókkal várják.