A villanyszámla-csökkentő készülék forgalmazói tovább hülyítenek

2019. szeptember 18.

Hírek

Számos alkalommal írt a Villanyszerelők Lapja a villanyszámla-csökkentő csodakütyükről, így gondolhatnánk, hogy a téma már lerágott csont, de a lap szerkesztőségbe érkezett olvasói levelek, kéretlen reklámüzenetek és villanyszerelőktől kapott „ezt láttam” fotók bizonyítják, hogy nem lehet eleget beszélni az un.  rezsicsökkentő készülékről.

Homeopátia – a nagy svindli

2015. március 11.

Hírek

A homeopátia nem hatékony mód egyetlen betegség kezelésére sem – vélik az ausztrál orvostudományi kutatóintézet szakemberei a témáról eddig készült tanulmányok legátfogóbb felülvizsgálata nyomán.

A nagy árammegtakarító blöff

2014. augusztus 31.

Hírek

Akár évi 90.000 forintos megtakarítást realizálhatunk átlagos fogyasztás mellett, legalábbis ezt ígéri az Energy Saver Pro csodakütyü. A 75% (!)-os villamosenergia-fogyasztás csökkenést ígérő berendezést egy átláthatatlan céghálózat kínálja egész Európában. A megrendelt berendezést gyorsan szállítják, viszont semmire sem jó. Sőt!

Átvert madárbarátok

2012. január 22.

Hírek

Viccből befestett sólymokat hittek új madárfajnak Új-Zélandon csaknem két éven át. A sólyomfestő gazdát bűnösnek mondták ki állatokkal szembeni kegyetlenkedésben.