Újabb 4 milliárd közpénz az olaj és autó lobbinak

2020. június 30.

Hírek

Új kutatási központ jön létre Szegeden 4 milliárd forintos támogatással – mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter Szegeden, ahol megalakult a Fenntartható Zöld Kémia és Mobilitás Kompetencia Központ a Szegedi Tudományegyetem, a Mol és az Audi Hungária Zrt. együttműködésében.

Zöld mezőről a rács mögé – Audi, Győr, Orbán, Borkai, Zsák Ferenc

2019. november 25.

Hírek

Borkai Zsolt győri polgármester adriai hajós botránya után valószínűvé vált, hogy a luxuséletmód összefüggésben lehet korábbi ingatlan- és korrupciógyanús ügyekkel. Bizonyára sokan emlékeznek az Audi-földek ügyére, arra talán kevesebben, hogy egy európai védettségű, Natura 2000-es terület esett áldozatul a gyárbővítésnek, és Magyarországon először ítéltek el egy természetvédőt, mert fellépett a természetkárosítás ellen.

5 évig mi fizetjük az Audi 250 új alkalmazottját

2019. július 25.

Hírek

Eltekintve attól, hogy arrafelé nem munkahelyből, hanem munkaerőből van kevés, azért elsőre ez is jó hírnek hangzik. Ha nem volnának azok a hülye számok, amelyeket el lehet osztani egymással. Eszerint egy munkahelyre majdnem 26 millió forintot adnak, ami igazán szép egy harcias multiellenest játszó kormánytól.

Minden új dízel autó megbukott a kibocsátási vizsgán

2018. június 7.

Hírek

Egy 4850 gépjármű modellre kiterjedő vizsgálatról számolt be a Financial Times. Az eredmények rendkívül elszomorítók! A legjobb értékeket mutató Euro 6-os dízel gépjárművek is a határérték kétszeresét bocsátják ki nitrogén-oxidokból. 60 ezer luxus-Audit hívnak vissza szisztematikus csalás miatt

Hamarosan indul Győrben az e-motorok gyártása

2017. november 18.

Hírek

Jövőre indul az elektromotorok sorozatgyártása az Audi Hungaria Zrt.-ben, az első gyártóberendezéseket már integrálták a gyártási folyamatba. A cég közleménye szerint 2020-ra az Audinak három elektromos autója jelenik meg, amelyekbe Győrben gyártják a motorokat.

Győrben is felvillanyozódik az Audi

2017. szeptember 28.

Hírek

A “négykarikás” márka Győrben is gyártani fog elektromos autókat a jövőben – jelentette be Rupert Stadler, a cég vezérigazgatója.

Dízelcsúcs: merre tovább gázolajos?

2017. július 31.

Hírek

Nemzeti dízelfórumot tartanak holnapután Berlinben, ami jól jelzi milyen komoly kérdés Németország számára a gázolajos autók fennmaradása.

Az Audi valódi arca. Hozzák nyilvánosságra az Audinak fizetett százmilliárdokat!

2015. október 7.

Hírek

A szeptember végén kirobbant Volkswagen botrány hatására szembe kellett néznünk a német autógyártók valódi értékrendjével. A manipulált motorok esete nem csak egyszeri botlás volt a cégcsoport részéről, hanem rávilágított az általános, kizárólagosan profit-orientált hozzáállásukra is. A kúria döntött: hozzák nyilvánosságra az Audinak fizetett százmilliárdokat!