Nyílt levél a fairtó ferencvárosi vezetőkhöz

2019. május 14.

Hírek

A Nádasdy, a Tóth Kálmán és a Bárd utca néhány lakója nyílt levelet írt Ferencváros polgármesterének és jegyzőjének a nemrég történt fairtás ügyében. Aki lemaradt erről a primitív környezetrombolásról az események kronológiája:

Fizess, és irthatod a fákat. Így zöldít Ferencváros

2019. május 2.

Hírek

A lakókban volt kurázsi, nem hagyták annyiban, hogy az önkormányzat tönkretette az utcájukat- igaz Ferencváros fideszes városvezetését ( benne a parkolási maffiáról elhíresült  Bácskai János polgármesterrel) ez hidegen hagyta, sőt lekezelő módon bánt a lakókkal, és egy ellenzéki képviselőnővel.

Illatos úti szennyezés: magasabb fokozaton a maszatolás

2015. október 8.

Hírek

Nem vizsgálja tovább az Illatos úti szennyezés hatásait a ferencvárosi önkormányzat. Erről rendkívüli önkormányzati ülésen döntöttek. Az egyik meghívott szakértő szerint kútmérgezés történt az Illatos úton, és mindenképpen vizsgálni kellene: hol tart most a talajban és a talajvízben a szennyezés, és milyen egészségügyi kockázatot jelent.

Illatos út: titkolják, hogy ne legyen pánik

2015. szeptember 11.

Hírek

Nem hozza nyilvánosságra a ferencvárosi önkormányzat, mennyi és milyen vegyi anyagot mutattak ki a vizsgálatok az Illatos úti vegyi üzem közelében lévő József Attila lakótelepen. A polgármester szerint nincs veszély, az Együtt a dokumentumba betekintő képviselője szerint viszont több veszélyes anyag koncentrációja is jócskán meghaladja a határértéket.