Főszerkesztői vállalás: kizöldítem a konyhámat!

2019. október 18.

Hírek

Aki ismer engem, tudja, hogy nem vetem meg a jó ételeket, főként ha valami gusztusos  húsféle is illatozik a tányéron. Komoly kihívásnak tűnt, hogy a dm Kezdd kicsiben! kezdeményezéséhez a Zöldunió felkérésére zöldportál főszerkesztőként azzal a vállalással csatlakoztam, hogy minden lehetséges szempontból zöldebbé, ökotudatosabbá teszem a konyhámat, és ebbe bizony az étkezés is beletartozik.

300 millió műanyag zacskóba fullad bele Magyarország

2016. június 7.

Hírek

Az emberiség egyik legnagyobb környezetvédelmi problémája a sok műanyag termék, kiváltképpen a műanyag zacskók. A fogyasztók javarésze minden egyes vásárlásnál új zacskót vásárol, ahelyett, hogy a korábban megvett, otthon a szekrény alján lapuló bevásárlótáskát használná. Ezer évig is szennyezhet egy kidobott nejlonszatyor!

Bevásárlás tudatosan, bevásárlás stílusosan

2014. június 24.

Hírek

A bevásárlás nem feltétlenül jár nehéz cipekedéssel. Kényelmes a boltba, piacra bevásárlókocsival menni – persze ha az megfelelő méretű és minőségű. A spanyol Rolser cég nemzetközi szinten 40 éve piacvezető bevásárlókocsi gyártó. Íme a hely, ahol mindenki megtalálhatja a neki legmegfelelőbbet 3 év garanciával, és most 15% kedvezménnyel.