Évi 1 millió bringa Gyöngyösről

2018. július 6.

Hírek

Bicikligyártásban még a franciákat és a hollandokat is megelőzhetjük, ha beindul a Giant gyöngyösi gyára – így a 4. legnagyobb európai gyártók leszünk a G7 szerint.

Jönnek a szellembringások

2015. március 28.

Hírek

Életmentő lehet a Volvo és kreatív partnere, a Grey reklámügynökség bicajosoknak kitalált spraye.

Fejlesztik a BuBit

2014. november 22.

Hírek

Bővülhet a Mol Bubi közbringarendszer. A javaslatról jövő szerdán dönthet a Fővárosi Közgyűlés. A testület előtt szereplő javaslat szerint a beruházás késedelmes teljesítése miatt kiszabott 180 millió forintos kötbérből 153 milliót fordítanának 21 új, érintőképernyős terminállal ellátott gyűjtőállomás és 50 új kerékpár üzembe helyezésére.

Leelőzte a bicikli az autót Európában

2013. november 1.

Hírek

Tényleg bealkonyult az autózásnak Európában?! Nem csak a gazdasági nehézségek, hanem a megváltozott viszonyulás is sújtja az európai autóipart.

Biciklis boom Budapesten

2013. október 13.

Hírek

Budapesten a megkérdezettek minden eddiginél magasabb aránya, mintegy egyharmada (!) kerékpározott szeptemberben, és minden negyedik (!) budapesti válaszadó használta kerékpárját közlekedésre.

Startolt az esztergomi közbringa – az önkormányzat mozgásképtelenné vált

2013. szeptember 22.

Hírek

Magyarország első közösségi kerékpáros rendszerét adta át Völner Pál infrastruktúráért felelős államtitkár és Neuzer András, a rendszert kifejlesztő esztergomi kerékpárgyár tulajdonosa a városnak. Öt állomással és 50 kerékpárral indul, tavaszra 100 bringa, tíz állomás, 160 dokkolóval fog működni. Az átadás napján lefoglalta a NAV az esztergomi önkormányzati hivatal járműveit.

Bringázz Sütizni!

2013. július 18.

Helyszín: Millenáris Park Fény utcai kapu

Sajtótájékoztatók

A Magyar Kerékpárosklub szeretettel várja a sajtó képviselőit 2013. július 18-án a Bringázz a munkába! (Bam!) kampány zárásaként megrendezett nyári Bringázz Sütizni! menetre, illetve az esemény végeztével tartott SAJTÓTÁJÉKOZTATÓRA.

E-bike és Mobil Pumpa Pálya a Bringaexpón

2013. február 26.

Hírek

Az év egyik legnagyobb kerékpárvásárát és -kiállítását rendezik meg február 28. és március 3. között a Hungexpo G pavilonjában. Elektromos kerékpárok, fekvőbiciklik, triciklik – idén minden eddiginél több kiállító lesz jelen, és a legújabb világmárkák is bemutatkoznak.