Szigetszentmiklósi olajszennyezési abszurd

2020. december 30.

Hírek

Ilyen nincs és mégis van! A szigetszentmiklósi olajszennyezés helyszínén ma ismét jelentős mennyiségű olaj jelent meg az esőcsatorna kifolyó műtárgyban.

Már 8.580.000.-Ft a dunai olajszennyező vérdíja

2020. december 22.

Hírek

Kétmillió forintot ad a rendőrség is annak, aki elárulja, ki engedett olajat a Ráckevei Duna-ágba – ezzel az utóbbi 20 évének legsúlyosabb környezetszennyezését okozta.

Tűzifa csalók az Ipolyerdő nevében

2018. január 12.

Hírek

Csalásra figyelmeztet az Ipoly Erdő Zrt. Az elmúlt időszakban magánszemélyek a vállalat nevében tűzifa szállítására vonatkozó ajánlatokat kaptak, melyben az ár megjelölése mellett, amennyiben 10 % előleget elutalnak egy megjelölt bankszámlára, 72 órán belüli megtörténik a szállítás. Erre ráfázhat.

Lebukott a madárbefogó

2016. március 1.

Hírek

Február közepén a rendőrség házkutatást tartott Baranya megyében – a pogányi szőlőhegy egyik portáján – ahol a feltételezések szerint engedély nélkül fogotak be és tartottak védett madarakat. A feltételezés helyesnek bizonyult.

Letartóztatták a MVH egyik vezetőjét

2013. október 14.

Hírek

Előzetes letartóztatásba helyezte tegnap a Pesti Központi Kerületi Bíróság a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal (MVH) egyik vezetőjét és három bűntársát uniós földalapú támogatások jogosulatlan igénylése miatt – közölte a Fővárosi Főügyészség.