A hazai építőipar csúcsrendezvénye: CONSTRUMA

2019. április 03. - 2019. április 07.

Helyszín: Hungexpo Budapest

Programok

A hazai építőipar csúcsrendezvénye, a CONSTRUMA csokor, amelyre április 3-7. között ismét érdemes kilátogatni a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontba. 2019-ben a CONSTRUMA és OTTHONDesign kiállítások mellett a kétévente megrendezésre kerülő HUNGAROTHERM is tagja e csokornak, így még szélesebb körű tájékozódási lehetőség vár a szakmai látogatókra az újdonságok terén.      Az idei évi programok:  •    Mintegy… Tovább »

Óriási lépésekkel halad előre a Terrán

2018. április 7.

Hírek

A családi vállalkozásból nemzetközi nagyvállalattá nőtt, magyar tulajdonú Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. az elmúlt évben komoly változáson ment keresztül. Kifejlesztette a tetőcserépbe integrált napelemet, egy új felületkezelésű termékcsaládot, és piacvezetőként bevezette a robottechnológiát. Részleteket április 11 – 15 között a Construma szakkiállításon mutatnak be.

Valódi rezsicsökkentés a Knauf Insulationtól a Construmán

2016. április 8.

Hírek

Vasárnap estig érdemes kilátogatni a Construma kiállításra, ami a legnagyobb szakmai összejövetel az építőiparban. A kiállításon megtalálható a gyártók, kivitelezők, forgalmazók színe java, ezért is érdemes eljönni és megnézni a műszaki újdonságokat, technológiákat, akkor is ha új építésben gondolkodunk, vagy csak felújítanánk.

Wienerberger ajánlatok a Construmán

2016. április 7.

Hírek

Az április 10-ig tartó Construma a legnagyobb hazai építőipari-otthonteremtési szakkiállítás az építkezni, felújítani vágyó nagyközönség számára kihagyhatatlan: a csokor mára az otthonteremtés teljes spektrumát lefedi: a lakásvásárlástól az építkezésen át a lakberendezésig, kerttervezésig.

Öko City kiállítás- a jövő épületei

2014. április 02. - 2014. április 06.

Helyszín: HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont A pavilon

Programok

Az Öko City, az egy kiállítás, 2014 április 2-6 között, a Construma A pavilonjában, ahol a kiállítók termékeiből, egy közel 0 energia igényű, vagy pontosabban egy közel 0 rezsiköltségű épület kerül felépítésre, és működés közben bemutatva.A cél, hogy az érdeklődők lássák, tapasztalhassák, hogy gondos tervezéssel, megfelelő anyagválasztással, optimális költséggel, már ma is megvalósítható, ami néhány… Tovább »