Bringás felvonulással emlékeztek László Jánosra

2016. január 3.

Hírek

Közös bringázással emlékeztek László Jánosra, a Magyar Kerékpárosklub örökös elnökére, a Critical Mass mozgalom alapítójára ma Budapesten. Ha kivágták az ajtón, bemászott az ablakon.

A Föld Napját ünnepelték Budapesten

2013. április 20.

Hírek

Elindult az idei Bringázz a Munkába! kampány, utána pedig a Greenpeace demonstrált a sarkvidékek védelméért, majd a nyári melegben több tízezer bringás tekert keresztül a városon.

Forgalmi korlátozások a Critical Mass miatt

2013. április 19.

Hírek

Április 20-án szombaton kerül megrendezésre az utolsó nagy Critical Mass Budapest kerékpáros felvonulás, ami várhatóan több tízezres biciklis tömeget vonz a belvárosba. A demonstráció ideje alatt több út egyáltalán nem, vagy csak nagyon lassan lesz járható és keresztezhető.

Ismét tízezrek a Critical Mass-en

2012. április 22.

Hírek

Kerékpárosok tömege vonult fel Budapesten a Föld Napja alkalmából. A Fővárosban lassan növekszik a bringások száma.

A tavasz, amikor te is bringára ülsz!

2012. április 17.

Hírek

Ez a jelmondata a 2012-es áprilisi Critical Mass biciklis felvonulásnak, mely 2012. április 22-én, a Föld napján kerül megrendezésre.

Critical Mass Miskolc

2012. április 22.

Helyszín: Miskolc

Programok

Critical Mass Miskolc – kerékpáros felvonulás a Föld Napja alkalmából. Tekerj velünk, emelj velünk a kerékpáros Miskolcért! Itt az újabb lehetőség, hogy megmutassuk, milyen sokan tartjuk fontosnak ezt a környezetbarát közlekedési módot. Időpont: 2012. április 22. (vasárnap) Gyülekező: 16.30-kor a Sportcsarnok előtt Indulás: 17.00 Kérünk minden résztvevőt, hogy a közlekedési szabályokat betartva, a KRESZ előírásainak… Tovább »

Critical Mass 2012 Eger – Föld napja

2012. április 22.

Helyszín: 17.00, EGER, Érsekkert, Szökőkút

Programok

Indulás: EGER Érsekkert, 17.00, Szökőkút Előtte I.Egri Városi Biciklis Nap. Rengeteg programmal:ügyességi vetélkedők,tombola,bicikli-szépségverseny,este filmvetítés,zenebona Várunk mindenkit sok szeretettel!!!

Critical Mass Budapest

2012. április 22.

Helyszín: Budapest, pesti alsó rakpart - Városliget

Programok

A felvonulás szervezőinek felhívása: Mikor, hol, mettől, meddig? 2012. április 22-én, a Föld Napján, 16 órakor indulunk a XIII. Szent István park alatti alsó rakpartról, és lezárt utakon, 11 km megtételét követően jutunk el a Városligetbe, ahol ha mindenki beért, bringaemeléssel ünneplünk. Így kerülheted el, ha autózol: Autóval válaszd az Árpád hidat, vagy a Lágymányosit.… Tovább »