A fenntarthatóság alapja a család, és az olcsó atomenergia

2019. március 12.

Hírek

Az új nemzeti energiastratégia az okos energiára épül. A nagy lufik kora: a fogyasztó számára alacsony rezsit, erősödő energiafüggetlenséget kívánnak biztosítani, valamint a megnövelt választási lehetőségeket mérés okosítással és digitalizált ügyintézéssel. Paks, mint a független olcsó energia?

Ösztön és ösztönzés: mitől születik több gyerek? konferencia

2018. június 06.

Helyszín: Budapest, Nagymező utca 54

Sajtótájékoztatók

A Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) június 6-án 18 órától a Preziben (1065 Budapest, Nagymező utca 54.) várja a sajtó munkatársait, ahol rendhagyó szakmai konferenciáján 18 előadó 5 perces felszólalásokban vitatja majd meg, hogy milyen állami, kormányzati intézkedésekre lenne szükség ahhoz, hogy emelkedjen Magyarországon a születések száma.

Újbudai Víz- és Energiatakarékossági Családi Kampánynap

2012. március 24.

Helyszín: Budapesti Művelődési Központ

Programok

Budapest Főváros XI. kerület Újbuda Önkormányzata március 24-én 14.00 órai kezdettel a Víz- és Energiatakarékossági Kampánynapot tart, melynek a Budapesti Művelődési Központ (1119 Bp., Etele út 55.) is helyszíne lesz. A kerületi családok – melyet lakcímkártyával igazolni szükséges – ajándék energiatakarékos kompakt fénycsővel térhetnek haza. Program: 14.00 óra – A rendezvényt megnyitja dr. Hoffmann Tamás… Tovább »