Mészárosék 70 milliárdos víziközmű mutyijára is mi fizetünk rá

2019. október 28.

Hírek

Mészáros Lőrincék mintegy 70 milliárd forint értékben vittek el építkezéseket a víziközműprojekt keretében már megítélt 240 milliárd forintból – tudta meg a 24.hu. Az uniós revizorok szerint a fejlesztési projekt 24 győztese közül csak 4 tett érvényes ajánlatot, mégis megkapták a jól fizető munkákat.

21,5 milliárdért rehabilitálja a Dunát Mészáros Lőrinc

2017. december 18.

Hírek

Újabb közbeszerzést nyert a Mészáros és Mészáros Kft. Ezúttal a Kötviép’B Kft.-vel közösen nyert a “nemzeti főoligarcha” cége 21,5 milliárd forintot, amelyből a Mosoni-Duna torkolati szakaszát kell rehabilitálniuk: áthelyezik az egyik csatornaágat, kikotorják a medret, hajózsilipeket alakítanak ki, felhúznak egy kiszolgáló építményt, építenek egy árvízvédelmi gátat is, illetve feltöltik majdnem az egész partszakaszt.

Környezetbarát csatorna-felújítási bemutató

2014. szeptember 18.

Helyszín: Budapest Pozsonyi út – Jászai Mari tér sarka

Sajtótájékoztatók

A Fővárosi Csatornázási Művek Zrt. legkorszerűbb és leggyorsabb csatorna-felújítása zajlik le Budapesten, a XIII. kerületi Pozsonyi úton. Az alkalmazott technológiát a japán SEKISUI vállalatóriás fejlesztette ki.

Séta az óriáscsatornában – helyszíni bejárásos sajtótájékoztató

2012. szeptember 11.

Helyszín: Budapest VIII. ker., Mária u. 38-40.

Sajtótájékoztatók

A Budapesti Központi Szennyvíztisztító Telep és Kapcsolódó Létesítményei Projekt kiegészítő beruházásai keretében fővárosszerte 9 kilométernyi tehermentesítő gyűjtőcsatorna épül. A projekt legfontosabb eleme a VIII. és IX. kerületet is érintő leghosszabb, két kilométeres szakasz.

Épül Nyíregyháza második szennyvíztisztító telepe

2011. július 24.

Hírek

Az Európai Unió támogatásával, kétmilliárd forintos költségből épül Nyíregyháza II-es számú számú szennyvíztisztító telepe; a környezetvédelmi létesítmény alapkövét csütörtökön helyezték el a szabolcs-szatmár-beregi megyeszékhelyhez tartozó Polyákbokorban.