5 apró változtatás, amivel már ma tehetünk környezetünk védelme érdekében

2023. január 27.

Hírek

A mai modern társadalmakra jellemző a túlhasználat, túlfogyasztás – ezek a szokások vezetnek ahhoz, hogy a Föld készletei kimerülőben vannak. Talán még idejében felismertük ezt a problémát, de fontos, hogy minél előbb tegyünk is ellene. Ehhez gyűjtöttünk most össze öt olyan tippet, amivel környezettudatosabbá és fenntarthatóbbá tehetjük a mindennapjainkat.

Ezekkel a szokásokkal te is könnyen lehetsz öko-barát

2021. május 5.

Hírek

A környezettudatos szokások ma már szerencsére egyre inkább trendinek minősülnek, főként a fiatalok körében. Ugyanakkor még mindig nagy a lemaradás olyan értelemben, hogy az öko-szemléletnek megfelelően alakítsuk mindennapi szokásainkat.

ÚJ csomagolásmentes üzlet nyílt Pécsett

2019. július 12.

Hírek

A környezetvédelmi törekvések soha nem látott mértéket öltöttek, világszinten kampányok indulnak, melyek egy-egy apró lépéssel nagy változásokat tudnak elérni. Ilyen a Zero Waste mozgalom, amelynek keretein belül a háztartási hulladék mennyiségét próbálják minél inkább visszaszorítani. Ennek a mozgalomnak a szellemében nyitott üzletet Niczulj Enikő és Bartal Gábor Zöld Blokk néven a pécsi Nagy Imre úton.

noPack üzlet megnyitása

2015. szeptember 30.

Helyszín: Budaörs, Szabadság út 88.

Sajtótájékoztatók

 Szeretettel meghívom Magyarország első csomagolásmentes üzletének nyitóeseményére!