Új turistaúton is elérhető a Prédikálószék

2020. augusztus 22.

Hírek

A Prédikálószék a Pilisi Parkerdő egyik leglátogatottabb turisztikai célpontja, amelynek vonzerejét a 2016-ban elkészült kilátó tovább növelte. A környék a kirándulószezon hétvégéin jócskán megtelik, ezért örömhír a turisták és kirándulók számára az új turistaút.

DINPI 20 év + Dunakanyar látogatóközpont projektnyitó

2017. szeptember 09.

Helyszín: Dömös, Táncsics Mihály út 2

Sajtótájékoztatók

Szeretettel meghívjuk a szeptember 9-én, szombaton 10:00-kor a Dömösön 2019-ben átadásra kerülő Dunakanyar Látogatóközpont leendő helyszínén tartandó nyitórendezvényünkre, mely során meghívott vendégeinkkel együtt ünnepeljük a Duna-Ipoly Nemzeti Park alapításának 20. évfordulóját. Az esemény során bemutatásra kerül a Pilisi Bioszféra Rezervátum, a Nemzeti Parki Termék védjegyes termelők és termékek, valamint a Danubeparks Szövetség.

Dunakanyar Látogatóközpont projekt sajtótájékoztatója

2017. április 26.

Helyszín: 2027 Dömös, Táncsics Mihály utca 2.

Sajtótájékoztatók

A DUNAKANYAR LÁTOGATÓKÖZPONT CÍMŰ, GINOP PROJEKT SAJTÓTÁJÉKOZTATÓJA a Földművelésügyi Minisztérium és a Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság szervezésében.

Rám-szakadék Tanösvény átadása

2013. október 24.

Helyszín: Dömös, Rám-szakadék

Sajtótájékoztatók

Az ország egyik legismertebb kirándulóhelye, a Rám-szakadék természeti értékeinek bemutatása és megóvása érdekében együttműködési megállapodást köt a Pilisi Parkerdő Zrt., Dömös Önkormányzata és a Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság. Az együttműködés keretében 2013 őszére elkészült a Rám-szakadék Tanösvény, erdei vendéglátó és pihenőhelyeket alakítottak ki és biztonságosabbá vált a Rám-szakadékban futó turistaút látogatása.

I. Életmód Lélek Egészség- természetbarát Tábor

2011. augusztus 08. - 2011. augusztus 14.

Helyszín: Dömös

Programok

Az ÉLET Tábor helyszínéről röviden: Dömös Dunakanyar egyik legszebb pontján fekvő település. A hegyekkel körbeölelt kis falu tökéletes hely a kikapcsolódásra és az aktív pihenésre egyaránt. A Kemping a Duna partján, nyugodt környezetben, tökéletes felszereltséggel és barátságos csapattal várja vendégeit! Megközelíthető: Autóval: a 11. sz főúton, Visegrád (5km) és Esztergom (16km) között Busszal: a Budapest-Szentendre-Visegrád-Esztergom… Tovább »